262634nur EdanurArya EdanurArya 24+2 olduk çok şükür 🙌 bir gün iyiyim bir gün ağrılı geçiyor sag salim kavuşalım inşallah 😍
Beyzanrcnp EdanurArya 22+4 haftalık olduk dün detaylıya girdik nazlı bir oğlum olduğunu anladım yüzünü göstermek istemedi bize ama olsun çok şükür sağlıklı tek isteğimde sağlıklı olması 🙈🦋
YenianneA 20 + 5 olduk, henüz karnım tam olarak çıkmadı ve hareketlerini de hissedemiyorum, heyecanla bekliyorum..
temmuzannisi EdanurArya 32′yim uzuun süredir geçmeyen sırt ağrım yamulttu beni 😂 Çok kalmadı heyecanla bekliyorum kavuşmayı
Serap04 EdanurArya 30+4 olduk bizde sona yaklaşıyoruz karnım baya gergin gece uykuları çok zor üzerine bide grip eklendi 🥲
Yel123- Bende 17.haftadayım ikinci gebeliğim arada hissediyorum hareketlerini sağlıkla hepimiz kucağımıza alalım inşallah
Oznurcivan EdanurArya 17+5 deyiz 15+3 olduğu gün hareketlerini hissetmeye başladım benim ikinci gebeliğim çok sık acıkıyorum ve karnım hızla büyüyor sabahları 5 aylık akşama doğru 7 aylık oluyorum 😅
Nurdan3628 37+0 heycanla bekliyoruz 30 mayıs da doğması bekleniyor erken gelirmi bekletirmi bilemiyoruz bayramla çakışmaz umarım 🩷
oznurice Nurdan3628 sizinle tarihimiz tamı tamına aynı 🥰 umarım sağlıcakla kucağımıza alırız🙏🏻 kilosu ne durumda?
Payiz ftmdyn22 aynı gidiyoruz sizinle bende daha cinsiyet öğrenmedim 😔 hareketlerini neye benzetiyorsunuz ben hiç anlayamıyorum 😂
babyhc 30+4 geceleri zor uyuyorum daha da ağırlaştım hafif grip gibiyim. 3 lü aşı olmadım daha olan varmı ?
Evremk haftadayım ve şuan ağır bi grip geçiriyorum maalesef. Migrenimde var gribin üstüne bu da eklenince baya kötü geçiyor. En kısa zamanda toparlayabilirim inşallah