Sinosanneoluyor2025 Allyya bende yoktu cnm , tüp bebek tedavi sürecimde şekerim oynamaya başladı Ama tansiyonum hep normaldi
Nursemom90 Sinosanneoluyor2025 ay valla hamilelik zor bende şeker derdiyle uğraşıyorum nolcak böyle bilmem
Phyloo Sinosanneoluyor2025 çok zor bas ağrısı halsizlik kaşıntı nefes darlığı mide ağrısı üstelik ilgi isteyen küçük çocuk var çok zor geçiyor
Senayunal 20+1 iz benimde tansiyonum çok düşüyor sağlık ocağında ölçtüler 8/6 çıktı düşük olunca bişey olmuyormuş yüksek olursa korkulur dedi ebe bide ağırlaştığımı hissediyorum artık yürüdüğümde çok çabuk yoruluyorum
Yasanur Senayunal sizinle aynıyız bende 20 +1 oldum bugün ve sanki 30 40 kg almış gibi ağırlık var üstümde yürürken bile zorlanıyorum gerci 10 kg almisim 😏 ayaklarım çok yanıyor korkuyorum şekerim var diye
Aysegul_ll Sinosanneoluyor2025 21+1 deyim sabahları saat 7 de eşimi yolcu ediyorum ve asla uyuyamıyorum çünkü inanılmaz bir açlık yaşıyorum, böyle şekerim düşüyor ve kendime gelemiyorum sürekli bir şey yemem atıştırmam gerekiyor dün tetanoz aşısı oldum halsizliğim üstümde ve kolum sancılı bir şekilde yatıyorum
Aysegul_ll Sinosanneoluyor2025 tansiyonum yok fakat şeker düşüklülüğü yaşıyorum hamilelikten önce de bu sorunum vardı şekerim normal şartlarda hep düşük çıkıyor sürekli bir şey atıştırmam gerekiyor henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama yaptırıcam
Aleyo03 22+1 deyim burun tıkanıklığı bende de oluyor arada. Birde kilo aldığımı hissediyorum o moralimi biraz bozuyor zaten fazla kilom var. İştahım 20 den sonra açıldı. Hareketlerini daha belirgin hissediyorum o çok güzel bir duygu
Yasanur Allyya Merhaba bende 20+1 oldum imi gundur midem sis ve ayak yanması var aşırı bazen ağzım kuruyo afedersiniz metal para yemiş gibi tat oluyo şekerim yukseliuo dediniz ya bende şekerden korkuyorum belirtiniz ne oldu ?
Allyya Yasanur genelde bu belirtiler şeker yüksek olanlarda oluyormuş çok duydum bende olmadı ama kanda öğrendim hamile olmadan öncede vardı şekerim
Senayunal Yasanur ben almadım şükür ama oğlum var 10 dklık bi yol ama okuldan almaya giderken sırtında sanki 20 kilo taşıyormuşum gibi oluyor
Yasanur Senayunal bende kziimi alamaya gidiyorum okula hergun sabah yürüyorum ama kilo alımının önüme geçmiyorum ya zaten almaya müsait bir yapım var kizimdada 28 kg almıştım
Senayunal Yasanur sağlık ocağında bi kan ver orda çıkar beni dün çağırdılar hem boğmaca aşısı oldum hemde kan tahlili aldılar
tahamommy Nur124 tansiyonunuz normalde 10-6 mı benim hep 12-7 çıkıyor doktorlarda çok iyi diyolar siz yüksek diyince tedirgin oldum 🥲
Nur124 tahamommy yok canım guzel bir tansiyon 12-7 ama ben 10-6 görüyordum genelde ondan yüksek gelmişti bana da iyi diyorlar kusura bakma böyle endiselendirmek istemezdim 🌸
tahamommy Sinosanneoluyor2025 bizimde yarın 20. Haftamız biticek 😍 çok şükür iyi gidiyor bazen canım hiç bişey yapmak istemiyor o ayrı 😅 vitaminlerinizi ve bol su içmeyi vs eksik etmeyin onlarda çok önemli tansiyon için baş ağrısı için
Sinosanneoluyor2025 tahamommy ay ben onları aksatmışım , haklısın cnm düzene soktum MAAŞALLAH SUBHANALLAH normale dönmeye başladı şükürler olsun 🤲🏻❤️