neverlyshope Sinosanneoluyor2025 20. Hafta benimde. yemeklerden sonra bazen boğazda yanma hissi ve geceleri ayaklarımda yanma oluyor
Senayunal Yasanur sağlık ocağında bi kan ver orda çıkar beni dün çağırdılar hem boğmaca aşısı oldum hemde kan tahlili aldılar
Fenci_9 Ben hala hareket hissedemiyorum binde bir hafif bi hareket oluyor normal mi ilk gebelik korkuyorum. Vitamin falan hiçbir şey kullanmıyorum midem almıyo 20+2 oldum bugün tansiyonum 10/6 hep
Sinosanneoluyor2025 tahamommy ay ben onları aksatmışım , haklısın cnm düzene soktum MAAŞALLAH SUBHANALLAH normale dönmeye başladı şükürler olsun 🤲🏻❤️
Nur124 tahamommy yok canım guzel bir tansiyon 12-7 ama ben 10-6 görüyordum genelde ondan yüksek gelmişti bana da iyi diyorlar kusura bakma böyle endiselendirmek istemezdim 🌸
Nurkry Sinosanneoluyor2025 bende yarın 20+0 ım inşallah, ben sabahları tansiyon düşüklüğü yaşıyorum sanırım bir kere ölçtürdüm düşüktü aynı hisler arada oluyor birde iki üç gündür akşamları karnım çok sertleşiyor özellikle ayağa kalkınca sizde de başladı mı normal mi acaba
Nurkry Sinosanneoluyor2025 canım ben doktorun yanına girmeden doktorum ölçtürüp gelmemi istiyor bi kez düşük çıktı son gittiğimde 4-9 doktorum çok takılmadı tansiyonuma ölçen kişi arada olur böyle dedi evde de tansiyon aleti olmadığı için ölçemedim sonrasında ama kahvaltıdan sonra böyle bi elim ayağım boşalır gibi oluyo sanki vücudum titriyo o zman hissediyorum düştüğünü
cans7 Allyya benimde daha önceden şekerim var tip1 diyabet haftalar geçtikte dengesiz oluyor sanki bazen insülin ihtiyacı azalıyor bazem çoğalıyor değişik.
Allyya Yasanur genelde bu belirtiler şeker yüksek olanlarda oluyormuş çok duydum bende olmadı ama kanda öğrendim hamile olmadan öncede vardı şekerim