Sinosanneoluyor2025 Nasıl gidiyor arkadaşlar ? Bende yeni baş ağrısı başladı ve tansiyonum gün içerisinde oynayabiliyor ? Sizlerin nasıl geçiyor gebelikleriniz
Guzel_bebem Sinosanneoluyor2025 bende sürekli idrara çıkarım kasıklarım da hafif ağrı var sizde böylemi bide göbüşler çıktımı
Sinosanneoluyor2025 Nur124 sabahları 8-12 , akşamları da ı civar , fakat gün içi 8,5–13 oldu dün öğlen cnm , evdeyim neden oynuyor anlamıyorum, sende nasıl durumlar?
Nur124 Benim de değişik gidiyor geçen olcturdum 13-7 çıktı korktum sonra 10-6 çıktı anlık yükseldi sanırım dikkat etmek gerekiyor
tahamommy Nur124 tansiyonunuz normalde 10-6 mı benim hep 12-7 çıkıyor doktorlarda çok iyi diyolar siz yüksek diyince tedirgin oldum 🥲
Nur124 Ben tuzu azalttım çok su icmeye çalışıyorum ayrıca sende öyle yap canım yeterki sağlıkla gelsinler inşaallah
Yasanur Allyya Merhaba bende 20+1 oldum imi gundur midem sis ve ayak yanması var aşırı bazen ağzım kuruyo afedersiniz metal para yemiş gibi tat oluyo şekerim yukseliuo dediniz ya bende şekerden korkuyorum belirtiniz ne oldu ?
hamisayse Ben 19 haftalık en başından beri baş ağrısı devam hele buaralar daha da arttı gece uykudan uyandırıyor
Nursemom90 Sinosanneoluyor2025 ay valla hamilelik zor bende şeker derdiyle uğraşıyorum nolcak böyle bilmem
Allyya Sinosanneoluyor2025 daha önceden şekerim olduğu için ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri insülin kullanıyorum zaten ama düzenli gidiyordu bu ara yüksek çıkıyo şeker
Sinosanneoluyor2025 Allyya bende yoktu cnm , tüp bebek tedavi sürecimde şekerim oynamaya başladı Ama tansiyonum hep normaldi
cans7 Allyya benimde daha önceden şekerim var tip1 diyabet haftalar geçtikte dengesiz oluyor sanki bazen insülin ihtiyacı azalıyor bazem çoğalıyor değişik.