GezenTavuk_2 penbe_karisi dayanacagim susun 😅🤣 valla kendimi odakladim ayın 20 kadar test yok bekleyecegim hem eşim o zaman maaş alıyor benim de bekleme süresi için işime gelir 😅
Eslem2112 GezenTavuk_2 elim hep uygulamaya gidiyor moderasyon teklifide aldım😂 çok takıldığım için galiba 😂😂
GezenTavuk_2 penbe_karisi ay hiç ümidim yok varya benim iki aydır nötrüm oda umut verince kendime sonradan üzülmemek için hayırlısı ile bu ay bizimle olsun anne 9 ay iğne vurulacak onun için 🥹🥹
GezenTavuk_2 Eslem2112 ahahah bana da verseler bari carcarcar konsuuyoruz sksksm aman yok bacı zor ugrasiyorum kendimle zaten
ppmerlina penbe_karisi yarın daha koyu çıkacaktır diye düşünüyorum fakat zaten koyu gördüğümüz günleri üst üste değerlendirmeliyiz bugün ve yarın ilişkiye girin bitanem
penbe_karisi GezenTavuk_2 büyük ihtimalle doktorum banada hamile kalırsam eğer kan sulandırıcı vereceğini söylemişti
GezenTavuk_2 Ask45 dur bacım gözünü seveyim az kaldı sabreden derviş muradına ermiş sonrasını boşver 🤣
Eslem2112 GezenTavuk_2 bende valla iki çocuk bide moderasyon zor bir görev aldınmı layıkıyla yerine getirmek lazım
ppmerlina Ask45 aşkım d vitaminine bi baktır önce. Ben hamileyim d vitaminim yeterliymiş doktor ekstra bişeyler yapma dedi. Sen de kullanmadan önce bi baktır Önceden damla şeklinde olanı kullanıyordum ekmeğe 3 damla damlatıp yiyordum
penbe_karisi Ask45 inositol 800 civarıydı d vitamini baya etkili 300 du galiba OMEGA 3 de 400 falandir galiba