penbe_karisi GezenTavuk_2 🤣🤣bak ben bir diyetisyen ile anlaştım pcos var bende diyet listesi yaptı ona göre gidiyorum yediklerimizde malesf engelleyebiliyor bir kaç takviye kullanıyorum umamrim işe yarar Senin bat kaccc
GezenTavuk_2 penbe_karisi Evet evet bende yeme icmeme dikkat ediyorum elimden geldiğince bazen kaçamak oluyor oda insanlık hali ajsjjs bende elenatal1 kullanıyorum hem folik asit hem vitamin bu inşallah gzuel sonuç alırız
GezenTavuk_2 penbe_karisi bat 11 Mayıs görünüyor ama ben tam günü gününe düzenli olmadığım için ayın 20 doğru anca test yaparım inşallah çift çizgi görürüz ya 🥹
GezenTavuk_2 Ask45 hayır yapmadım kuzum adet gecikmesinde yapacağım ben erkenden yapınca kendi kendimi yiyip bitiriyorum kendimi biliyorum🤣 15 gün vs var yine değerlendirme yapıyorum iki üç günde bir 🤣
Eslem2112 GezenTavuk_2 bu ay inşallah tutar bacımsu gerçekten senin gğzel haberini duymadan burda. Gitmeyecem 😂😂
Nuriay GezenTavuk_2 siz ovulasyon yapmıştınız yanlış bilmiyorsam çatlamadan sontaki14 günde belli oluyor aslında
Ask45 penbe_karisi ha sen yüklemiştin foto sahi o mor kutu folik ast olarakta onumu kullanıyorsun canımm serumda d vitamini için mi
GezenTavuk_2 Eslem2112 inşallah aşkım valla hiç belirti aramıyorum herşey Allah’tan inşallah güzel haber alırım da güzel haberler ile giderim memlekete 🥹