penbe_karisi GezenTavuk_2 büyük ihtimalle doktorum banada hamile kalırsam eğer kan sulandırıcı vereceğini söylemişti
GezenTavuk_2 penbe_karisi Evet ya benim kesin pıhtılaşmam olduğu için hatta bana belkide iğne artı hap vs de verebilir 🥹
Eslem2112 GezenTavuk_2 bende valla iki çocuk bide moderasyon zor bir görev aldınmı layıkıyla yerine getirmek lazım
GezenTavuk_2 Eslem2112 tabi cnm orası öyle ay valla üzerimde bir yorgunluk var ki sorma sanki hasta olcam ama değilim böyle ara sıra burnum tıkanıyor boğazım ağrıyor vs hele dün dondurma yedik soylemesi ayıp eve geldik varya bir karnim ağrıdı 😅
penbe_karisi Ask45 inositol 800 civarıydı d vitamini baya etkili 300 du galiba OMEGA 3 de 400 falandir galiba
Ask45 penbe_karisi ay kızlar mesajlarınızı daha yeni görüyorum kaçırıyorum hangisine cevap verceğimi şaşırıyorum @ppmerlina o d vitaminini alıcam adetim bitsin bi değelerime baktırıcam
GezenTavuk_2 Eslem2112 yok be hiç belirti aramıyorum aradığım an ot bok beliriyor sksksk relaaaaxsss oleceeeezzzz
sym_yc penbe_karisi bu yumurtlama değil sizlede t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor diye biliyorum
Nuriay GezenTavuk_2 siz ovulasyon yapmıştınız yanlış bilmiyorsam çatlamadan sontaki14 günde belli oluyor aslında
GezenTavuk_2 Nuriay Evet canım yaptım ama ben geçen ay kendimi yeterince strese soktuğum için günümü bekleyeceğim 12-14 bunlara takılmak istemiyorum