HadiinsaAllaholacak Adetten sonraki 2 günüm ovulasyonum sizce pik mi kendi testim olduğundan pek yorum yapamıyorum 😃🤣😁
GezenTavuk_2 HadiinsaAllaholacak Bence pik değil yarın olabilir ama bugün mutlaka değerlendir . Ne olur ne olmaz diye.
ppmerlina HadiinsaAllaholacak yarın daha koyu çıkacaktır diye düşünüyorum fakat zaten koyu gördüğümüz günleri üst üste değerlendirmeliyiz bugün ve yarın ilişkiye girin bitanem
sym_yc HadiinsaAllaholacak bu yumurtlama değil sizlede t çizgisi c çizgisinden daha koyu oluyor diye biliyorum
HadiinsaAllaholacak Ask45 kız zaten ben yumurtluyorum onda sorun yok bakalım gün gün takip edicem bu takviyeyi 10 gün oldu heelade kullaniyorum OMEGA 3 ile istersen sende kullann 🥹
Ask45 HadiinsaAllaholacak ha sen yüklemiştin foto sahi o mor kutu folik ast olarakta onumu kullanıyorsun canımm serumda d vitamini için mi
GezenTavuk_2 HadiinsaAllaholacak kız 3 mü yapıyorsun sen 😅 lan ben bu ay yumurtlayan altın tavuk oldum 🤣🤣
GezenTavuk_2 HadiinsaAllaholacak Yaa rabbim yaşatmasın inşallah bir daha benim de öyle 2 yaşında kızım var 2 tane de kaybım oldu kan pıhtılaşması yüzünden maalesef benim de haberim yoktu geçen ay başladım bizde ilk defa şimdi ikinci ayımızdayız inşallah bebişim benimledir 🥹🥹
GezenTavuk_2 HadiinsaAllaholacak sorma sorma aynı marka bende kullandım bu ay valla her ilişkide riske atmıyorum popo altına yastık koyup bekliyorum biraz 😅
HadiinsaAllaholacak GezenTavuk_2 🤣🤣bak ben bir diyetisyen ile anlaştım pcos var bende diyet listesi yaptı ona göre gidiyorum yediklerimizde malesf engelleyebiliyor bir kaç takviye kullanıyorum umamrim işe yarar Senin bat kaccc