susaMom_ Tugceduman61 Canım nokta kadar bir kese gördüğümüzde 4532 betaydı karından ultrasonla bakıldı
Edaaa38 EsoMom_ yaa ne güzel Maşallah Maşallah sağlıkla kucağına al İnşallah canım ❤️ ben daha yolun başındayım bakalım İnşallah bana da nasip olur 🙏
EsoMom_ Edaaa38 insallah canım :) Hiç korkma düne kadar bende haftalar geçmiyor diyordum şimdi 11 hafta oldun hızlı geçiyor zaman :)
Edaaa38 tugceclk777 hümadan memnun kaldınız mı peki ? Şehir hastanesini de çevremden çok duydum iyi anlamda ama bilemiyorum
Yektek22 Durutoprak Tugceduman61 canım kesenin fotosu var mı benimde 4+6 6 mm kese gözüktü ama çok küçük geldi bana zor seciyorum kağıtta senin de öyle mi
Rabiagurbilek Durutoprak 4+6 bugün gittm keseyi bugün gördüm. 2 hafta sonra bebeği görebileceğimizi ve kalp atışını duyabileceğimizi söyledi aşırı heyecanlıyıııım 🥹🥹💞💞
Edaaa38 tugceclk777 yaa sevindim canım ben hiç araştırmadım bilmiyorum gidince memlekete bakacağım artık
Fndnr Durutoprak bende şişlik var 6 haftalık dün keseyi gördüm bu şişlik gaz sıkışması normal mi bilmiyorum tedirginim
Durutoprak Fndnr benim de öyle karnım önde gidiyo normalmiş hormonlarla alakalı sindirim problemi yaşamamız
Meryem80 Tugceduman61 anladım benimde kese göründü ama kalp atışı duymadım henuz kim görse diyor bu gebeligin ikiz sanki diye doktor kontrolünü iple çekiyorum doktor baksın bakalım ne cikacak
Durutoprak Meryem80 beta kaç çıkmıştı en son sizin? Benim de çift embriyo transferim yapıldı ama kese tek göründü. Doktor daha çok küçük bu diğeri de tuttuysa daha sonra görünür dedi