Durutoprak Meryem80 beta kaç çıkmıştı en son sizin? Benim de çift embriyo transferim yapıldı ama kese tek göründü. Doktor daha çok küçük bu diğeri de tuttuysa daha sonra görünür dedi
Meryem80 Durutoprak ben 2 gün adet gecikti kan verdim 147 falan çıktı iki gün sonra deger 4 katına çıkmıştı 578 e yükselmişti sonra tekrar kan vermedim 3 gün sonra yine gittiğimde keseyi gördüm
Beyza007 Ben yurtdisindayim burda ilk kontrol en az 8 haftallikken yapiliyor.27 mayıs’ta randevum var sabirsizimm.5+4um suan
Durutoprak Beyza007 zaman geçmek bilmez şimdi 🥹 rabbim sağlıkla büyütsün inşallah güzel haberler alın
momandboy_ Durutoprak ben ikinci gebeliğimi 6 haftalıkken öğrendim kalp atışını da duyduk ilkine göre bu farklı geçiyor biraz haftaya hem tahlil sonuçları için hem bebeğe tekrar bakicaz
Durutoprak momandboy_ ay ne güzel çok iyi maşallah bende salı günü 6+3 olucam inşallah duyarız biz de kalp atışını
5bmerve Durutoprak aslında surprız bır gebelik bu besıncı gebelıgım olacak dört tane evladım var bugun kürtaj için kliniğe gittik ama yapamadık kıyamadık
kalorisizpatates Seymabutun1 _Baby2_ EsoMom_ susaMom_ Edaaa38 tugceclk777 Kartalmommy Kızlar bugün ilk defa gittim hastaneye 5+3 dr hanım kesemin gayet güzel olduğunu söyledi yolk sac kesesinin de olduğunu söyledi kalp atışı için 2,5- 3 hafta sonra gel dedi süre çok uzun değil mi sizce beklemek için
EsoMom_ kalorisizpatates bende 5+6 yken kesem göründü 6+6 da gittiğimde kalp atışını duydum bir hafta geç döllenme olmasına rağmen özel mi gittiğin yer
Kartalmommy kalorisizpatates bilmiyorum maalesef bende 14 ünde gidicem ilk defa. Bi sorun olsa erken çağırırdı endişe etme sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allah
susaMom_ kalorisizpatates Hayır canım bekle daha net duyarsınız erken gidince bazen boğuk ses olabiliyor tekrar tekrar gitmektense 2-3 haftaya gitmek daha doğru zaten bebeği gördükten sonra bebekle ilgili bir sıkıntı olmazsa 3 haftada 1 çağıracak