Kartalmommy Durutoprak sizinle aynıyız sanırsam benimde 29 Mart son tarih bende 14 üne randevu aldım 6+4 e denk geliyor o gün. rica etsem haber edermisiniz bebişle ilgili benim ilk bebişim olucak çok bir bilgim yok bilgi alışverişi yapmış oluruz
Durutoprak Kartalmommy ah tabii ki unutursam siz yine de yazın bana ben bilgilendiririm nası geçtiği ile ilgili
kalorisizpatates Seymabutun1 _Baby2_ EsoMom_ susaMom_ Edaaa38 tugceclk777 Kartalmommy Kızlar bugün ilk defa gittim hastaneye 5+3 dr hanım kesemin gayet güzel olduğunu söyledi yolk sac kesesinin de olduğunu söyledi kalp atışı için 2,5- 3 hafta sonra gel dedi süre çok uzun değil mi sizce beklemek için
susaMom_ Edaaa38 Evet gitmek lazım dış gebeliğe karşı haftaya gidicem bende 8. Haftalara gelsin kalp atışını da duymak istiyorum
Simlifar Mervezzz karından görünmeyebilir bekleyin daha ozaman Durutoprak çok teşekür ederim doktorun hesabına göre 5+3 günlük kese de bebekte kalp atışı da alttan duyuldu altttan muayene ile 🥹🌸
Durutoprak Simlifar aa ne güzel içiniz rahatlamıştır. Bende salı günü karından görülmezse alttan muayene isteyeceğim. Rabbim sağlıkla büyütsün bebeklerimizi 🥹🙏
melikeyimmmmm Durutoprak 29 mart son adet tarihim geç döllenme oldu büyük ihtimal 3 gün önce kan tahlilimde değerim 89 çıkmıştı bugün 297 çıktı haftaya İnşallah keseyi görüp ve kalp atışını dinleyeceğiz❤️
EsoMom_ Edaaa38 duyarsın içini ferah tut sen bende korkuyordum duyabilecek miyim diye strese giriyordum ama işte şimdi de haftaya 12. Hafta olucaz muayenem günümüz onu bekliyoruz dört gözle :)))
Edaaa38 EsoMom_ yaa ne güzel Maşallah Maşallah sağlıkla kucağına al İnşallah canım ❤️ ben daha yolun başındayım bakalım İnşallah bana da nasip olur 🙏
Tugceduman61 susaMom_ merhabaa benimde normalde 5 +1 bugün 4 hafta ile uyumlu kese 6 cm küçücük bir kese göründü ama değerim yüksek 10 binlerde doktor ikiz gebelik olabilir dedi sizin beta değeriniz kaç acaba
susaMom_ Tugceduman61 Canım nokta kadar bir kese gördüğümüzde 4532 betaydı karından ultrasonla bakıldı
Yektek22 Durutoprak Tugceduman61 canım kesenin fotosu var mı benimde 4+6 6 mm kese gözüktü ama çok küçük geldi bana zor seciyorum kağıtta senin de öyle mi
Seymabutun1 Durutoprak maalesef 6+2 de duyamadik. Haftaya gel dedi. Segirmesini görebiliyorum ama tam kalp atışı şuan yok ama olumsuz bir durum değil bu dedi.
Durutoprak Seymabutun1 karından bakıldığında değil mi? Evet erkendir tabi daha görmüş olması bile içinizi rahatlatsın 🙏
Edaaa38 tugceclk777 hümadan memnun kaldınız mı peki ? Şehir hastanesini de çevremden çok duydum iyi anlamda ama bilemiyorum
miracsmom_ Durutoprak 6+1 deyiz bizde 🥰🥰 5+2 de kese ve yolk kesesi gözüktü ama bebiş gözükmedi 6+4 de ikinci randevumuz var 🫠🫠
Durutoprak miracsmom_ ay hadi hayırlı olsun. Bize de haber verin olur mu 🙏 ben de 5+2 de kese gördüm ama çok minikti şimdi 5+6 yız 6+3 de randevumuz var tekrar 🥹🙏
Meryem80 Durutoprak ben iki hafta önce gidip keseyi gördüm salı günü de gidip kalp atışını duycam nasip olursa ilk gebelik değil ama yine de heyecan var fazlasıyla
Meryem80 Tugceduman61 anladım benimde kese göründü ama kalp atışı duymadım henuz kim görse diyor bu gebeligin ikiz sanki diye doktor kontrolünü iple çekiyorum doktor baksın bakalım ne cikacak