Ceiydda queenanne1 ay üst komşum örnek olarak Oğlunu 36. Haftada kızını 42 de doğurmuş 😅 Hatta onlarda da kızlar geç gelir derlermiş ben erkek geç gelir diyince yoo tam tersi erkek erken gelmiyor muydu faln demişti 🤦🏻♀️
queenanne1 Ceiydda yani cinsiyetle alakası yok bence tamamen bebişe bağlı ne zaman isterse o zaman doğuyor🥹
minikbebegim06 danla2711 nişan evet ama gelen ıslaklık suyunuz olabilir kadin doğum acile gidip muayene olun bence
Manolyamm65 danla2711 nisandir bence de. Benimkini hiç hatırlamıyorum yani fark etmedim bilem.yengemin oldu akşam sabah doğurdu
Lem danla2711 danla2711 ben 35e yeni girdim ve iki gündür dehşet bir kaşık baskısı çok kötü oluyorum doktora gittim nst de sancım çıkmadı Altan muyane istedi kabul etmedim bilmiyorum daha çok erken çok korkuyorum
Senanur07 danla2711 benden de pazar günü gelmişti aynı bahsettiğiniz gibi şuan 40+2 yim. O günden beri de sürekli azar azar sarımsı dediğiniz gibi sümüksü akıntı geliyor ama hala sancım yok açılmam da yokmuş
Ayc61- Senanur07 bende de aynı sarımsı jel gibi azar azar sıvı geliyor bir kaç gündür 36+6 haftam kasılma vs yok
danla2711 Kızlarr suyum geldi yatışım yapıldı doğumum başlamış dua edin hızlıca açılmam olsun kızlar ♥️ dualarınıza ihtiyacım var
GirlandBoy_Mom danla2711 yaa 🥹🥹yavrum benim korkma sakın dualarım seninle bi avazda kurtulursun inşallah🩷🤲
busra05_ danla2711 yaaa bitanemmm benııımm saglıkla kavusun inşallah yakısıklı yegenımızle yaaa kız kardesımdem haber almıs gıbı duygulandım suan🧿🥹🥹🥹💖 tek avazda kolay doğumun olsun askım benım
queenanne1 danla2711 kızzz sen benden önce doğurcan maşallah bir avazda kurtul inşallah sağlıkla kavuş oğluşa🥹💙