danla2711 Kızlar 37+4 haftalığız az önce peçeteye sarımsı ve balgam şeklinde yoğun kıvamlı ve asla dağılmayan yapışkan birşey geldi ve şuan azar azar külodumda ıslaklık hissediyorum nişan mı geldi sizce?
Selim_Alparslan danla2711 evet nişan kuzum gozun aydın. Benimde doğum anında geldi nişanım hastanede sancı cekerken . Rabbım yardımcın olsun inşallah
GirlandBoy_Mom danla2711 nişandır canım benimki mesela kanlıydı herkesin farklı farklı oluyor ama korkma sakın benim 36 . Haftada geldi 38+6 da doğurdum sancın varmı nasılsın
cakethesel danla2711 Nişanın kıvamıda aynı dediğin gibi oluyormuş o yüzden nişan olabilir.Kanlı olmasınada gerek yok sarımsı renk olabilir demişti ebe.
danla2711 Selim_Alparslan amin kuzum çok teşekkür ederim ♥️ doktorumla konuştum sancım kasılmam olursa hastaneye geçeceğim olmazsa sabah 9 da muayeneye gideceğim
danla2711 queenanne1 kız aslında sabahta regl ağrısı gibi ağrım vardı kasıklarımda ama demiştim yalancı sancıdır ya artık inanmıyorum diye 😄
danla2711 GirlandBoy_Mom kasılma var aşko duş aldım şimdi biraz bekleyeceğim bakalım anlayamıyorumda belim zaten hep ağrıyordu kasıklarımda bugün ağrım vardı ama şuan birşey anlayamadım yordumda kendimi biraz dinleneyim bakalım
danla2711 cakethesel evet bende kanlı olmasada sarımsı birşey dediklerini duymuştum o yüzden ikilemde kalıp sorayım dedim hiç böyle birşey görmemiştim nişan bencede
Kubra0021 danla2711 şuan benim belimden popoma vuran bir ağrı var sancım mi var acaba dayanilmayacak gibi değil
Donaldvetomris danla2711 regli ağrısı geceden başlamıştı benim sabah bir uyandim beyaz akıntıyla beraber suyum boşalmıştı 2 saat içinde bebeğim doğdu
Burnosunn_annesi danla2711 kuzum nişan hadi hayırlısıyla kolay bir şekilde gelsin bebiş haber et ama nişan gelmesi hemen olcak diye değil keyfini çıkar annesi son günleriniz aynı bedende🥰🥰
Damla_g28 queenanne1 hahahha okula yazdır sen dogmuyosa 😂😂😂 erkek çocukları geç doguyo diyorlardı da inanmazdım 😂😂😂