busra05_ @GirlandBoy_Mom @Ceiydda @minikbebegim06 Ya bisey sormak istiyorum size kızlar bende danka gıbı 37+4üm sabah wcde idrardan sonra kalkınca yerde yeşil sarı gıbı jel gıbı bısey olduğunu gördüm ve cok kasık sancımda vardı suan yürüdüm ettim gezdım sancım yok normal agrılarım var catı agrısı vs ama sabahkı wcde gordugum o mu acaba ya? Ama gebelıkte ilk 3 ayda ıdrar yolu enfeksiyonu varkende oluyodu sankı öyle yeşil sey idrar sonrası ama sabahki biraz fazlaydı sanki
Ceiydda busra05_ ay ben hiç bilmiyorum canım yaa bende çok merak ediyorum nişan herkeste o kadar farklı geliyor ki ama seninde belirtiler olursa sende hemen git canım
GirlandBoy_Mom busra05_ aşkım yeşil gibiyse enfeksiyon olabilir ama sarı kahverengi kanlı falansa nişandır genelde sancın varmı ne sıklıkla oluyor bunu takip et
ibcmom danla2711 ayy senin postunu görmüştüm 38 de gelecek öyle hissediyorum diye allah gönlüne göre vermis kalbin temizmiş gözün aydın canımm. Allah kolaylıkla sağ salim kavusmayı nasip etsin insallah hızlıca acılır bi avazda doğurursun dualarım seninle 🥹
Ceiydda danla2711 ay inanmıyorum yaa cok mutlu oldum hadi kolay bir doğum olsun inşallahhh sağ salim kavuşunn💖💖💖🤲
busra05_ GirlandBoy_Mom sabah uyku sersemi ilk idrara kalktıgım için tam kestıremedım ne renk oldugunu ama balgam gıbıydı ama bakalım hayırlısı🎀🫠❤️🥰
Ayc61- Senanur07 bende de aynı sarımsı jel gibi azar azar sıvı geliyor bir kaç gündür 36+6 haftam kasılma vs yok
busra05_ danla2711 ayy kız çıkınca yaz buraya hep aklımda kalırsınn kolaylıkla gecsın ınsallahh uyuyamam ben bu gece senın içinn
Donaldvetomris danla2711 regli ağrısı geceden başlamıştı benim sabah bir uyandim beyaz akıntıyla beraber suyum boşalmıştı 2 saat içinde bebeğim doğdu
Ceiydda busra05_ ay valla merak ettim acaba nişan mıydıı kontrolün ne zamana birdahaki açıklık var mı diye bakardı belki doktorun
Ceiydda busra05_ ay belli olmaz danla da öyle diyordu bugün nişanı gelene kadar bir anda nişan geldi doguma gitti kız 🙈😅