Pamiramsi Zlm_dmrhn evet bende o yüzden 18’e kadar hep acaba gerçekten kız mı diye düşündüm ama 18’de kendim gördüm 😂
Zlm_dmrhn Pamiramsi ayneennn ben de gözümle tam görmeyince haliyle biraz tereddüte düştüm birde cinsiyet beklentim yoktu.kızımda 17 haftayı görmüştük.en az 14 15 haftada demiştim.
Zlm_dmrhn Fnd25 kesinlikle %90 dan 95 e çıkması büyük bir oran 😊 sağlıkla gelsinler tabikide ama ilkim kızdı gönlümden erkek olursa çok güzel olur diyordum bu da bu hamileligin güzel tarafları olduğu için mutlu oldum 😊🥰
busetatli Zlm_dmrhn amin inşallah 🤲🏻 yarın tekrar kontrolde görürüz ama sanmıyorum bizimki çok net gösterdi doktor ihtimal bile vermedi %100 erkek dedi 😅 sagsalim gelsinde 🥰
Zlm_dmrhn busetatli yaa en son bizide yok yok kocaman pipi görünüyor dedi ama oranı ihtimal olarak söyledi yinede.acaba değişme ihtimali oluyor mu diye düşünmedim değil.benim diğer kontrol 20 sinde.bakalım ozaman kesin der belki.
busetatli Zlm_dmrhn artık değişeceğini sanmam sizinkininde ama işte insan yinede ihtimal söylenince kafada bi soru işareti oluyor haklısınız bu kontrolde netleşir dediğiniz gibi ☺️
Zlm_dmrhn busetatli inşallah.önceligimiz sağlıklı olsunlar da vatana millete annesine babasına hayırlı evlat.sonra da gönlümüzden geçen prens prensesler inşallah.
Zlm_dmrhn Nurellaaaaaaa1212 yaa hadi sağlıkla inşallah.bizde 12+4 üz yaa bizim biraz ağrımız oldu ayrıntılıdan sonra baya bastırarak vs bakılıyor.göbegi aşırı salladık uyansın diye.mutlaka tatlı bişeyler vs 10 dkka önceden yiyip gidin çok iyi oluyor 😊
Zlm_dmrhn S-nur1 İnşallah sağlıkla gelsinler.ben beklemiyordum açıkçası ama çoğu kişi tam bu haftalarda öğreniyormuş sizden de haber bekleriz😊
Zlm_dmrhn S-nur1 ikilide değil o an ayrıntılı bakıyorlar ultrasondan ense burun kemiği vs olayı yarım saat heryerini bakılıyor haliyle o arada cinsiyetide gösterince söylüyorlar.
Nurellaaaaaaa1212 Zlm_dmrhn detaylıya yönlendirmicem ense ve burun kemiğine bakıp kan aldırıcam dedi doktorum. Cok riskli bir durum görmedkce tabi. 9da gittim baya hareketliydi bakalım nasıl büyümüş mü ne olmus bana kalsa haftada bir gidicem de işte 😂
Hizliveofkeli 12+6 dayız şu an. 10+4 te %80 kız demişti. Sonra gitmedim. Ayın 16sında kontrolüm var netleşir diye umuyorum. Oğlumda da 10.haftada %80 erkek demişti.
Zlm_dmrhn Hizliveofkeli ooo maşallah rekor diyebiliriz 10. hafta çok iyi 😊 düşünsenize hamile olduğunuzu yeni öğreniyorsunuz bir dahaki kontrolde cinsiyet çok güzel bir duygu.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli eylem sen bana neden doktorun kız dediğini söylemediiiinnnn yoksa benim b12 eksikliğim mi var 🫣😂
Hizliveofkeli Zlm_dmrhn ay hamileliğimi 3.haftada öğrenince çok erken olmuyor 😂😂 bakalım inşallah doğrudur tahmini değişmez ☺️