Zlm_dmrhn Selam kızlar hadi biraz sohbet edelim.biz 12+4 dün ayrıntılıda cinsiyetimizin %90 daha sonra %95 erkek olduğunu öğrendik.bizim gibi erken ögrenen varmı?😇
Ebrueren1 Zlm_dmrhn ben devlet Hastanesi’nde 11 haftalıkken öğrendim rabbim sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah
Pamiramsi Zlm_dmrhn 11+5’te kıza benziyor amaaa denildi 13+1’de başka doktor kıza benzettim dedi 😂 15+3’te net olarak kız oldu ☺️☺️ yani aslında 11+5’te öğrenmiştik annem alışverişe başlamıştı yani 😂
Zlm_dmrhn Ebrueren1 yaaa hayırlı uğurlu olsun.aminnnn inşallah.erkek erken gösteriyor diyorlar doğru mu acaba.ben kızımı 17. haftaya kadar söylememişti doktorum
Zlm_dmrhn Pamiramsi maşallahhh allahım sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah.ben kız çocuğunu geç söylüyorlar diye bir düşünceye kapılmıştım.kızımı 17. haftaya kadar söylememişlerdi.siz 11 de ögrenmişniz ne güzel.
Ebrueren1 Zlm_dmrhn Zlm_dmrhn ilk hamileliğimde benim kızımda çok geç gösterdi ama şimdiki erkek 11 haftada gösterdi kendini 😊😊
Pamiramsi Zlm_dmrhn evet bende o yüzden 18’e kadar hep acaba gerçekten kız mı diye düşündüm ama 18’de kendim gördüm 😂
Zlm_dmrhn Fnd25 ozaman bizede %95 dediğine göre değişmez sanırım 😇 erken görülebiliyor demektir.çünkü ben cinsiyeti beklemiyordum.doktorum söylememi istermişim dedi baya şaşırdım tabikide dedim.
Zlm_dmrhn Ebrueren1 evet bizde erken ögrenince şaşırdım beklemiyordum cinsiyeti.erkek bebek erken gösteriyor sanırım dedim ama kız da gösteren varmış.Saglıkla gelsinler inşallah.
minnakhanimmm Zlm_dmrhn 12+3 de öğrenmiştim erkekti 💙 genellikle erkekler erken belli ediyor diyorlar
Zlm_dmrhn minnakhanimmm aaa tam bizim gibi sağlıkla gelsin.sadece ayrıntılı ultrasondan sonra çok ağrım oldu.sizde öyle bişey olmuşmuydu.
busetatli Zlm_dmrhn bizde 11 haftalıkken devlette erkeğe benziyor dedi sonra 13. Haftada özelde kesin erkek dedi doktor ☺️ yarin 18 haftalik oluyoruz inşallah 💙
Zlm_dmrhn busetatli maşallah sağlıkla gelsin inşallah.bu sene erkek senesi sanırım 🥰 ozaman cinsiyetin değişme ihtimali düşük artık.
busetatli Zlm_dmrhn amin inşallah 🤲🏻 yarın tekrar kontrolde görürüz ama sanmıyorum bizimki çok net gösterdi doktor ihtimal bile vermedi %100 erkek dedi 😅 sagsalim gelsinde 🥰