Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli eylem sen bana neden doktorun kız dediğini söylemediiiinnnn yoksa benim b12 eksikliğim mi var 🫣😂
Hizliveofkeli Nurellaaaaaaa1212 söyledim kız. Tahmin postu açmıştım ya sen kız yazınca doktor da büyük ihtimalle kız dedi demiştim 😂 ama sonra bi daha gitmedim valla ölcem meraktan kesinleşir inşallah haftaya. Senin tahmin yapar kesin yarın ☺️
Zlm_dmrhn Talentedmom inanın ben bilmiyorum %90 sonra %95 dedi. Sağlıkla gelsin inşallah bakalım 2 hafta sonra tekrar yazarım.
reyhan03K Talentedmom benim bacak arası bakar mısınız bugün gittim doktora pozisyon yakalayamadı cok hareketli 
Zlm_dmrhn Nurellaaaaaaa1212 hastane mi özel muayenehane mi ? sormamın sebebi ben herkez 2 haftaya bir gidiyor sanıyordum .
Katya1 Zlm_dmrhn 12 haftamda gittim doktorumuz tahminde buluntu çıkıntı gördüm erkek %80 dedi, şimdi 13+1 olduk yarın randevumuz var netleşir inşallah 😇
Nurellaaaaaaa1212 Zlm_dmrhn özel hastane canım. Herhangi bir risk durumu yoksa ayda bir çağırıyorlar son aylara kadar
Zlm_dmrhn Nurellaaaaaaa1212 anladım canm.benim ki muayehane ondan sanırım.aslında çok sık bebek için de iyi değil.beni ilk çocuğumda da 15 güne bir kontrol 16. gün geçmiyor.bir ücretli bir ücretsiz şeklinde ama ayda bir aslında daha iyi.
mmedinestlms Zlm_dmrhn ilk iki gebeliği mi de 13. Hafta da öğrendim ama özelde Devlet 16. Haftaya kadar demiyor cuma günü 13+1 oluyoruz göstermek isterse öğreneceğim inşallah
Nurellaaaaaaa1212 Zlm_dmrhn bizim ücretsiz kontrole gidersek eğer herhangi bir tarama test durumu yoksa süreyi yine ücretsiz kontrol üzerinden 4 hafta sonra çağırıyor. Ya da ücretsize kontrolden 1 hafta sonra cagırıp sonraki kontrolü 3 hafta sonra yapıyor
dkjannsbd Zlm_dmrhn bnm dün 12+1 de gittim nuba göre erkek dedi bacak arası da dolu gibi haftaya gel yine bakalım dedi belli oluyor yani :)
Nurellaaaaaaa1212 Hizliveofkeli kız derse 1 kuruş masrafım yok. Ama erkek derse de gönlümü fetheder. Yarın büyük gün 😂
Zlm_dmrhn Nurellaaaaaaa1212 sağlıklı olsun tabikide ama inşallah gönlünüzden geçen olur😇bende ilkim kızdı niye yalan söyliyeyim erkek olursa çok güzel olur demiştim.kızın da eekeginde tadına bakmış oluruz🥰