3boysmomm Glcnaltin1 üzmeyin kendinizi iç karnınız geniştir büyük ihtimal ondandır benimde 10 haftalıkken belli etti şuanda 16+2 deyim çıktı karnım biraz benim hep iç karnım genişti ilk gebeliğim ikizdi ve ikiz olmasına rağmen 11.haftada çıktı göbeğim
3boysmomm Betul29 4. Bebeğim olacak 10 haftalıkken belli etti kendisini belki daha erkendir tam bilmiyom ama öncesindede göbeğim vardı zaten
[silindi] 20 haftalık olunca artık çevreden “hamile misin” sorusu gelmeye başladı, öncesinde hiç kimse anlamıyordu
mrvnmr Betul29 30. haftada çıktı şu an 33’üm artık belli oluyor (nihayet:)) Akşamları herkes gibi gündüze göre daha şiş olma durumu hep vardı ama tabi:)
Fatmet Betul29 bunun iç karnı yok herhalde şimdiden göbeği çıkmış baksana falan diyenlerden geçilmiyordu 16. haftada akrabaların bu saçma sapan muhabbetlerini dinledim
anneoluyorum1212 Bebininannesi o gebelik şişkinliği bende de mevcut asla bebek göbeği değil merak etme 🥹 benim de 15.haftam bitmek üzere
papatyam3301 Benim ki 8.ci ayda baya belli etmeye basladi valla şuan 38 hafdayim acaba iç karnım mi geniş bilmiyorum
Aacemianne Betul29 kızımda doğuma giricem doktor bebeği nereye sakladın demişti. Bu bebişte kilo verdim aslında bulantıdan ama hafif bi göbeğim çıktı 14.haftadayım.
bebeklerim__ Betul29 3 aylıkken kendini erkenden belli etmişti. Arkadaşımın 7 aya kadar hiç çıkmamıştı 8de de doğum yaptı zaten😅😅
cakirbebek Alparslanmom ama yinede göbeğim çıkıyor artık bebek mi gaz mi her neyse çok çabuk çıkıyor benim
2121nehir Betul29 22.haftada çok hafif çıktı şimdi 29.haftalik ama pek belli etmiyor yine de sdce 4 kilo aldım
SuEr_Tu1512 cakirbebek nEEE🫣 Yavrum verebildin mi o kilolarııı🤦♀️ Bende 17 kilo almıştım 7 kilosunu anca verebildim🥲
cakirbebek SuEr_Tu1512 ilkinde 50 kiloyla hamile kalıp 85 le dogurmustum baya 2 sene içinde 60 a kadar dusebildim. Şimdi 60 la hamile kaldım bundada çok alacak gibiyim