annila Betul29 benim 10. Haftada çıkmaya başladı ancak bol giyindiğim için farkeden olmadı 🥰 Çok zayıf olanların ve ilk gebeliklerin daha geç karnı çıkıyor diye biliyorum..
Selo25 Bebininannesi cnm niye üzülüyorsun benimde nerdeyse 12-13.haftadan sonra cıktı ilk gebeligim. Suan 21+5im. Herkes anlıyor artık bende😁
Aysenurog Meltemanneolsun bende aynı 6 haftalıkken öğrendim göbeğim çıkmaya başladı şu an 8haftalığım 4 aylık hamile gibi duruyor karnım. Ama sabahları pek olmuyor akşama doğru iyice şişiyor
cakirbebek SuEr_Tu1512 ilkinde 50 kiloyla hamile kalıp 85 le dogurmustum baya 2 sene içinde 60 a kadar dusebildim. Şimdi 60 la hamile kaldım bundada çok alacak gibiyim
cakirbebek Alparslanmom ama yinede göbeğim çıkıyor artık bebek mi gaz mi her neyse çok çabuk çıkıyor benim
nisaakb Betul29 çok kilo almamıştım ama karnım ilk aylarda büyümeye başladı benim 😅 3 aylıkken 6 aylık gibi karnım vardı
Ecoly Betul29 benim neredeyse hic yoktu kimse anlamıyordu 28.haftamdan itibaren birden ortaya cıktı ve birden büyüdü herkes cok şaşırdı 😃
Semanurt Betul29 14. Haftadayım baya çıktı karnım, ben gaz şişkinliği vs diye düşünüyordum ama herkes bu bariz bebek karnı diye diye ikna oldum, büyüme gerilmesini de yaşıyorum bi kaç haftadır 🫠
filiz8363 Bebininannesi Ay hiç üzülme benim ikinci gebeliğim 10. Haftamda baya çıktı şişkinliğimiz var ondan şuan 17 yim hala aynı sadece daha sert herkes başından beri 6 aylık sanıyor 😃
Aysenurog Meltemanneolsun ne tuzlu yiyorum ne hamur işi yiyorum önceden de hamur işi çok yiyen biri değildim zaten ama çok su içiyorum beni o şişiriyor bence