Nihan87 İkinci gebeliğim, 10+4 teyiz kimse anlamasa da ben anlıyorum karnımın çıktığını, ilk oğlumda da 6 aylıkken 9 aylık gibiydim zaten.
avucundaopucuk İkinci hamileliğim 20. Haftada çıktı ama bol tişörtlerle daha saklayabiliyorum 😅 ilk gebeliğim kışa denk gelmişti o yüzden son zamanlara kadar kimse anlamamıştı ama bunu saklamak zor olacak
ddefnos Betul29 karnım 9da falan çıkmaya başladı ama disardan bu hafta belli oluyor 18.haftadayim görenler aa hamile misin deyince bende belli oluyor artık demekki diyorum🤣 bol giyiniyorum genelde ama yine belli oluyor demekki
Yasek Haftadan sonra hafif çıktı şu am 22 haftadayım artık hamile olduğum anlaşılıyor ama bol giyindiğimde belli olmuyor yani çok az çıktı , akşamları aşırı sıkışıyor ve sertleşiyor , yemeğim çok az kilo da almadım sayılır , inşallah çok kilo almam
Greenworld Betul29 27 haftalıkken normal kilo göbeği gibi çıkmaya başladı.kendim çok zayıf hamile kaldığım için belli olmuyodu yine de.29 haftalıkken farkedilmeye başladı az da olsa😅 şuan 35 haftalığım baya büyüdü artık ama o da sanki sanırsın 6 aylık gebelik gibi😅 kişiden kişiye değişiyor yani
Greenworld Mucizemyoldaaa_ aynen öyle kişiden kişiye değişiyor.35 haftalığım ama 5-6 aylık gibiyim😅 dert etmeyin bence bunu çnkü ne kadar çok erken çıkarsa karnınız o kadar erken ağrılarınız olur ve hareketiniz azalır.İyi ki diyorum son ayımda çıktı çnkü çok yoruyor bi markete gitmek bile yorucu geliyor insana.yaşayan bilir çok istemeyin erkenden belli olsun diye.ben çok istemiştim hevesle dolaşayım herkes görsün bilsin diye ama o işler öyle olmuyormuş😅 sağlığı yerinde olsun belli olmasın önemli değil onu anlıyorsunuz son aylarda😊
Mucizemyoldaaa_ Greenworld amin sağlıcakla alalım kucağımıza ben zaten öyle karnım çok çıksın büyüsün istemiyorum ne yalan söyleyim 😁 bazılarının güzel oluyor top gibi kibar duruyor benimde öyle olsun istiyorum 19 haftaya giricez bakalım şimdilik haftama göre normal karnım fazla büyümedi öyle ama biraz daha belirginleşmeye başlıyor
Arzu19988 Betul29 30dan sonra cikti kizimda oda bol giysem belli olmuyordu simdi 22haftalik hamileyik az cikti yinede bol giysem asla belli degil
threebaby_mom Betul29 benim ilk hamileliğim de pandemi dönemiydi zaten karnım da pek çıkmaz doğumdan sonra komşularım felan bebekle görünce sen hamilemiydin diyip şaşırmışlardı şuan üçüncü hamileliğim 10. Hafta biraz da eski hamileliklerden göbeğim var ama hamile göbeği gibi değil yine hamileliğimi söylemesem kimse anlamaz hatta bana instada gördüğüm çorabını ayakkabısını giyemeyen hamileler garip geliyordu ben her işimi yaptım son haftaya kadar 😀
Eceko Betul29 6 7 ayda kendini belli etti şuan 34 haftadayım yinede küçücük karnım haftayı duyan karnıma bakıp şok oluyor 😂
maviportakal_ Bebininannesi benimde öyle 13.haftada belli etmeye başladı 16.haftadayım baya baya belli söylemediklerim bile anladı
benceyn Meltemanneolsun aynı durumdayız fjfkfk. 4 haftalık öğrendim öğrendikten 1 hafta sonra karnım çıktı 😁 gazda olabilir belki ama belli olması beni mutlu ediyor.
BenimBalBidigim Betul29 4.haftada ben hissediyordum çıktığını 5 ve 6 dahada belli oldu .. Ayrıca benim karnım aşırı derecede büyüdü ya 61 ile hamile kaldım 76 kiloda doğum yaptım .. Bebiş aşağıda duruyordu patlicak gibiydim 😅😂 Hatta nereye gitsem doğurmazsın değil mi diyorlardı 🤣
ftmdyn22 Betul29 5.ayıma girdim çok fazla belli değil 😌 dışarıdan hamile olduğum anlaşımıyor 2 kilo almışım sadece 😇