Dilsad Enfeksiyonunuz nedir benimde enfeksiyon var doktorum tedavinin ol öyle gebe kal dedi ya bebek düşer yada enfeksiyonlu doğar demişti
Dry07_ Dilsad sarı akıntım var ve çok fazla afedersin avcum doluyo bazen kokmuyo kokusuz ama sancı yapıyo
Dry07_ Bsmeeee inş canım bakalım eğer pozitif çıkarsa muhakkak gitmem lazım düşük sebebi olur çünkü geçen aylarda kimyasal geçirdim ondan sonra arttı enfeksiyon fitil kullandım fayda etmedi regl olursam direk soğan suyuna başlayacam
Mehlika_ Normalde adetlerim düzenlidirpek şaşmaz ama ovu testinde yumurtlama göremedim kızlar sizce test yanılmış olabilirmmi ? Ya da hala yumurtlama olmadı mı acaba
Mehlika_ Kızlar bir de yarın ilk kez kadın doğuma gideceğim gebelik düşündüğüm için ? Ne yapmam gerek bi heyecan bastı beni ? Kontrol de doktor ne yapar alttan muayene olur mu
Bsmeeee Mehlika_ altan kontrollü sorun olmaz hata varsa beli bsy görür. Bende korkudan dün randevumu iptal ettim arkadaşım bsy olmaz dedi. Hata kontrol içinde hamililikler hep altan kontrol olur. Bende haftaya çarsamba aldım artık randevu hem regl 2 gün önce olmuş oluyor
Mehlika_ Dry07_ öylr yapıyorum canım umarım kaçırmamışımdır. Peki doktor ultrason la anlayabilir mi yumurta durumunu ?
Dry07_ Mehlika_ anlar büyüyüp büyümediğini görür. Ben bir kere kasık ağrısından duramadım doktor a gittim alltan muayene etti yumurta çatlıyor o yüzden dedi
Mehlika_ Bsmeeee ya işte yeni evliyim ve ilk kez gideceğim doktora o yüzden biraz çekiniyorum bende 🥺 umarım can yakıcı değildir
Dry07_ Mehlika_ korkma can yakıcı bir durum değil alttan vajinal muayene ederken kendini kasma yeter ağrı sızı olmaz 🌸
Mamiko_2020 AnneeeG1 aahhh beee 🥲🥲sizin durum daha zor.Allahım hayırla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsinnn inşallaahhh❤️💖🙏🏻🌸💖
Mehlika_ AnneeeG1 senin de bat 19 değil mi döngünün kaç gün sürüyor ? Benim bat 21 nisandı bakalım bu ay olacak mı acayip heyecanlıyım