Mehlika_ AnneeeG1 zaten bu hafta devam edeyim diyprum canım ama işte bel ağrım faşan da var bir de regl hiç şaşmaz ya yumurtşadım testte çıkmadı ya da bu ay yumurtlamadım bakalım nasıl olacak
Dilsad Amin cümlemiz için inşallah iki gündür bı bel.agrisi göğüslerde szlama var ama rabbim bilir tabi
Dry07_ Mehlika_ korkma can yakıcı bir durum değil alttan vajinal muayene ederken kendini kasma yeter ağrı sızı olmaz 🌸
Mehlika_ Dry07_ ay inşallah canım ya bakalım yarın nasıl geçecek yani biraz stres de var ama çocuktan önce hani bi sıkıntı enfeksiyon faşan varsa tedavi görürüm diyorum . Korkunun ecele faydası yok
Dry07_ Mehlika_ anlar büyüyüp büyümediğini görür. Ben bir kere kasık ağrısından duramadım doktor a gittim alltan muayene etti yumurta çatlıyor o yüzden dedi
Mehlika_ Dry07_ o zaman bende yarın anlarım sanırım yumurtanın durumunu çünkü testte yakalayamadım daha uygulamaya göre yumurtlama olmuş olmalı
Dry07_ Mehlika_ folik asit kullanmıyorsan onu kullanmanı öneririm birde günlük yarım avakado ye kuruyemiş ye bunlar yumurta kalitesini artırıyo eşin de kabak çekirdeği yesin.. rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın inşallah 🌸🤲🏻
Mehlika_ AnneeeG1 senin de bat 19 değil mi döngünün kaç gün sürüyor ? Benim bat 21 nisandı bakalım bu ay olacak mı acayip heyecanlıyım
Mehlika_ AnneeeG1 hemen hemen aynıyız o zaman ya benimde 21i ydi işte bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Mehlika_ Dry07_ paketli gıdayı kestim 2 aydır biraz saha sağlıklı besleniyoruz bakalım inşallah sonuç alırız
Mehlika_ Dry07_ ya keşkeee 🥰 ama henüz çok erken oluşmaya başladıysa bile çıkmaz 😂 ayın 19 una daha çok var