AnneeeG1 Bsmeeee valla canım bu 2 gündür bel ağrım kaşık ağrım başladı hayırlısı diyeyim bide bugün yoğun akıntım oldu o kadar beklemedeyim
Bsmeeee AnneeeG1 mevlam gönlünüze göre versin 🤲🏻 benimde gecen haftada çarşambadan beri belim agriyor ve cumadan beri karnımda. Pazar baya agrim vardı ama su anda ara ara ağrıyor ve biraz yorgun his edıyorum. İnsallah hayırlısı olur test yapcam günden korkuyorum hayal kırıklığına
AnneeeG1 Bsmeeee güzel duaların için Allah razı olsun çiçeğim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah korkma bence günün geçerse test yap dayanabilirsen tabi 😂🤍
Mamiko_2020 Bat 19 🥰3 gün önce gördüm tahminimce.Sağ kasık ağrısı yaşadım,bu ay pek takmadım 9.ayın içindeyim çünkü😅saldım gitti yani hayırlısı inşallah 🙏🏻
AnneeeG1 Mamiko_2020 hayırlısı olsun gülüm bende 3. Sene içindeyim 5 aylık bebeğimi kaybettim ondan sonrada hiç oluşmadı gebelik hiç bir sıkıntımız yok ama çok şükür rabbime rabbim ne zaman nasip ederse başım gözüm üstüne bekliyorum 😂❤️
Dry07_ Bsmeeee ya ben bu aydan umutlu değilim çünkü vajinal enfeksiyonum var ve inanılmaz kasık bel ağrısı var şişlik var 6 aylık gebe gibi şişti karnım regl olursam fitil soğan suyu yapıcam olmazsam da çift çizgi yi görürsem de direk doktoruma gidecem
Mamiko_2020 AnneeeG1 aahhh beee 🥲🥲sizin durum daha zor.Allahım hayırla sağlıkla en kısa zamanda nasip etsinnn inşallaahhh❤️💖🙏🏻🌸💖
Merveee11223 Bat 13 yumurtlama gördüm bel ağrım ve akintilarim var umudum yok ama 🤲👼🏻insallah hayırlı sonuçlar alırız