Eliffbaby edabolukbasi3 ya işte mide için olanlar daha hafif diyorlar hamilelere uygun diyorlar. Diğerleri de takviye vitamin diye geçiyor demek ki yararı zararından çok diye veriyorlar diyorum ben
Anneee_bebek Şimdiye kadar her ilaçtan yedim 21+1 haftalığız bebeğimle içmiyorum hiçbir ilaçtan bıktııım ilaçları da bıraktım 😏😏
Sitasya edabolukbasi3 bende ya tiroit var demir var prizin var d3k2 var elenatal var folik asite devam rennieduo mecbur var yoksa uyku yok antibiyotik yeni bitti var da var bebişler bizi sömürüyor biz vitaminleri ilaçları😁
Anneoldum2 edabolukbasi3 ben bi magnezyum bide demir ilacı yatarkende bitane prilam içiyorum başka bişey verselerde içmem ilaç kaldıramıyorum bunlara içtiğime şükür 🤣
Ceycey2325 Progestan kapsül 6 tane Progestan iğne 1 tane Estrofem 4 tane Nicard 3 tane Coraspirin 1 tane Prograf 2 tane Zarzio iğne 1 tane Clexane iğne 1 tane Prilam Troid ilacı Gevitamax Clinoleic serum Sanırım en çok benim 🙄
3nmber edabolukbasi3 hiç sorma ya başım ağrısa ağrı kesici içemiyorum parol dışında dua etsem daha iyi bir sürü ilaç içiyoruz bune çelişki 🤔
zynpknt Pinar6161 evett hala vurunabilirim istesem ama gerindiği için iğne girerken zorlanıyor bide çocuk direk oraya geliyor içim bi tuhaf oluyor 😂
zynpknt Pinar6161 bacaktan vuruyorum ama maalesef morarıyo azcık da şişlik oluyo kol zaten aşırı acıyo 1 kere vurundum bidaha tövbe 😂😂
Pinar6161 zynpknt ben yapmadan önce göbeğime buz koyuyorum acımasın diye 🫠 yerini değiştirirsem yine buzla devam ederim heralde 🫣 Allah hepimize kolaylıkla,sağlıkla,zamanında kucağımıza almayı nasip etsin 🌸
cerengeredeli edabolukbasi3 ferrozinc hariç hepsi aynı benimde 😂😂 bazen unutuyorum hangisini içtim diye 😂
lutka01 edabolukbasi3 ilaç içmeyi hiç sevmiyorum. Folik asiti bile düzenli içmedim allaha şükür bi sorun yaşamadım kan tahlillerim de temiz çıkıyor her seferinde. D vitamini demir hapı ve regenesis max diye bir takviye yazmıştı doktor onları bile içmedim :/ kan değerleri iyiyse ekstra ilaç içmeye gerek olmamalı bence
myangelson edabolukbasi3 bir de benim riskli gebelikti serklaj falan atıldı son 4 ay sadece yattım daha sonra yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesine çevirirken acil ameliyata alındım 🥴🥲
Deleted33000 edabolukbasi3 bende tiroid var Kan ilacı Bulantı ilacı Magnezyum D3 damla var doğumdan sonra su ilaclardan kurtulmak için gün sayiyorum resmen
zynpknt Pinar6161 bende öyle yapıyorum ama tabi kola buz tutmak da kolay bişey olmadığı için bacak yine daha rahat bide ne kadar buz tutsak da ilacın yayıldığı bacakta hissediliyorr🥰 iyice gerinene kadar göbekten devam edin bence en rahatı o🌸 aminnn 🤲🏼