Buse4161 edabolukbasi3 bende sadece tiroit ve vitaminler var. Bulantım kusmam olsaydı bende de fazla olurdu muhtemelen
edabolukbasi3 Buse4161 aslında bulantım geçti gibi bişey ama tam emin olamıyorum ya zart diye kusarsam diye 🤣
Buse4161 edabolukbasi3 bi gece ilacı içmeden uyu sabah bulantı olursa devam edersin 🌸 geçmiş olsun canımm
myangelson edabolukbasi3 hamileyken demir hapı, progestan, D3 damla, magnezyum, prilam, alfamet, kan sulandırıcı iğne kullanıyordum 🥴😩
edabolukbasi3 myangelson bu kadar fedakarlık yapıyoz erkekler bide gelip aldatmaz mı bak sinirlendim şimdi 😅
myangelson edabolukbasi3 bir de benim riskli gebelikti serklaj falan atıldı son 4 ay sadece yattım daha sonra yüksek tansiyondan gebelik zehirlenmesine çevirirken acil ameliyata alındım 🥴🥲
MRVESRV edabolukbasi3 Gunde 3 progestan fitil 1 kan ilaci 1 multivitamin 2 kere magnezyum 1 kere D vitamin 😀 Gebelikten cok ilac icmek zorluyor, biktimmmmm
Eliffbaby edabolukbasi3 daha yeni eşim dedi doktorlar hemen ilacı dayıyor diye mide bulantısı ilacına yanma eklendi dedim midem kavur kavur sen gel de kullanma :) ne yapalım kullanmasak daha kötü
edabolukbasi3 Eliffbaby ama bu kadarı da çok bence ya sorsan hamileler ilaç kullanamaz grip olsak ilaç vermiyorlar
Eliffbaby edabolukbasi3 ya işte mide için olanlar daha hafif diyorlar hamilelere uygun diyorlar. Diğerleri de takviye vitamin diye geçiyor demek ki yararı zararından çok diye veriyorlar diyorum ben
zynpknt Pinar6161 evett hala vurunabilirim istesem ama gerindiği için iğne girerken zorlanıyor bide çocuk direk oraya geliyor içim bi tuhaf oluyor 😂