bebegimibekliyorum__ Bestesimmons be en son 30. Haftada gitmiştim 10 kg almıştım ama 4 hafta oldu ve inanın o kadar şiştim ki şuan 34 haftalıgım tartılmaya korkuyorum ödemler çok fazla
Rabbbiiisss Bestesimmons 9haftalık gebeyim 1.trimester ama 3 kilo verdim aşırı mide bulantım var o yüzden bişey yiyemiyorum ama kusamıyprum da değişik bi dönem
Edaozkan34 Rabbbiiisss bende 7haftalık aşırı mide bulantım var kusamıyorum ama hiç birşey yiyemiyorum özellikle yemek yaptığım aşırı bulantım oluyor
5134 30 haftalığım 5 kilo almışım şimdiye kadar.Kızlar sağlıklı olun gerisi kilo felan takmayın bebek doguruyoruz kilo tâbi alacağız doğumdan sonra verilir 🤭🌺🥰🥰
silakus1 Bestesimmons Benim ilk gebeliğim, 18 hafta 3 kg aldım. Sizce iyi mi? Daha mı dengeli beslenmem gerekiyor? 57 kg ile hamile kaldım, şu anda 60 kg. Ayrıca dikkat ediyorum.
nurr0202 Merhaba kızlar reglm 1 gün geçtiğinde Kan verdim hcg 3116 çıktı İkiz gebelik olma ihtimali var mıdır beni bilgilendirir misiniz
bebegimibekliyorum__ nurr0202 merhaba hayırlı olsun beta‘nın ikiz ile alakası yok Erken yumurtlama olmuş olabilir canım
Yetersukrbck_0618 Gayealtnbs12- ilk 4 5 ay hiç iştahım yoktu mide bulantısı kusma çoktu Ekstra bişey yapmadım yeni yeni çok yemeye başladim ama hâlâ kilo alımı yok bende anlayamıyorum💁♀️
Burcu1606 Haftadayım hic mide bulantısı yaşamadım 5 kg almışım doktorumdan uyarı aldım diyetisyene başlayacağım🥲
Ahsenmira Bestesimmons ilk 17. Haftaya kadar 3 kilo verdim(mide bulantılarındanve tiksinmeden🤢) 62 oldum şuan 27. Hafta içindeyim 65-66 arası değişiyor (iştahım aşırı açıldı)kabızlıkdan sanırım 🥴 kabızlığa doğal çare bulan var mı ?
nisaakb Ahsenmira yatmadan zeytinyağı içiyorum baya yarım fincan sabah da zeytinyağında beklemiş incir ya da kuru erik yiyorum
Canan1991 30+6 12 kilo almışım fazla mı almışım sizce kızlar herkes az kilo almış ben aşırı yiyorum galiba