Sinif177 Bestesimmons gebe eğitimine katıldım. Eğitimi bir doktor veriyordu. 30. Haftaya kadar aldığınız kilonun 2 katı tamamlıyorsunuz dedi. Diyelim 30. Haftaya kadar 7 kilo aldıysanız 14 kilo ile tamamlıyormuşuz.
nisaakb Ahsenmira yatmadan zeytinyağı içiyorum baya yarım fincan sabah da zeytinyağında beklemiş incir ya da kuru erik yiyorum
Limse Bestesimmons 33 haftalık gebeyim toplam 14 kilo aldım. Bakalım bu göbek daha ne kadar büyücek 😂
Berencim Bestesimmons 20. Hafta 7 kilo almışım bile 🤕🙂↕️ çok gibi geliyor bana ne yapsam bi spor bişey yürüyüş bandı of 🥲
hilal_tas94 Bestesimmons iki hamileliğimde de toplam 24 kilo almışmış 6 ay içinde geri vermiştim 50 kiloya düşmüştüm bu 3. Gebeliğim 4. Ayımdayım 8 kilo aldım sanırım bu hamileliğimde daha gazla alıcm gibi duruyor
Gunay_Rzayevaaa 29 haftamdayım 17 kilo almışım takılmıyorum bu kilolalardan kurtulacağıma eminim . Takıımayın sizdde bebek sağlıklı olsun gerisi düzelir
-Buse-_ Bestesimmons ilk gebeliğim 33. Haftadayım ve 55 kg ile hamile kaldım suan 64 kg oldum bilmiyorum normal mi yoksa fazla mı