Rmysa97_ 30+3 toplamda 4 kilo aldım 53 le hamile kalmıştım 51 e düştüm sabah aç karna 54-55 bandında gidip geliyorum çok şükür bebeğimin gelişimi de yerinde bu kadar az almama rağmen 🫶🏻
danla2711 Bestesimmons 37+3 haftadayız 12 kilo aldım inşallah doğum sonrası gider ödem topladım full ödemliyim🫠ilk 6 ay hiç kilo almamıştım son 3 ayda gelen kilo bu arada🫠
Tomrisinizi Bestesimmons 34. Hafta +12 kilo berekettir verilir 💅 ama kızımda toplam 13 kilo almıştım bu kez öyle olmadı 😁
psymom Bestesimmons 30 olcam bende 6 kilo aldım, ama 26. Haftadan beri almıyorum hatta verdim biraz. O yüzden son aylar cok alınıyor vs diyenleri takmamaya calısıyorum cünkü kişiden kişiye değişiyor kdkfk
busetatli Bestesimmons 17+5 olduk 2 kilo aldim normal gibi ama devaminda cok fazla almam umarım bebegin sağlığı yerinde olsun yeter tabiki ama fazlada kilo almak istemiyorum 😊
ftmdyn22 Bestesimmons ilk gebeliğimde 17 haftalıkken 6 kilo almıştım şu an dikkat ettiğim için 17+4 üm 2 kilo almışım 😌5.aydan sonra çok alınıyor diyorlar inşallah fazla almam😁
Glr60 Ben 37. Haftadayım 22 kilo aldım. İlk gebeliğim. Kiloların çoğunu 6. Ay itibariyle almaya başladım.
Kbrrsln7 Bestesimmons 32 den sonra tartilmayı biraktim suan 36+6 dayim kaç kilo aldim bilemiyorum🤣kilo bu verilir de alinir da
Damla_g28 Bestesimmons valla 31+2 deyim şuana kadar 7 kilo aldım ilk hamileligim 58 kiloyum 60 olurum die düşünüyorum 😂😂😂