Diiidemm1 Merhaba anneler ben 15 haftalık hamileyim ve baş ağrım şiddetli acaba minoset kullanılır mı bile. Var mı daha önce dr sorduğumda içebilirsin dedi ama şimdi bebek büyüdü o zaman küçüktü içsem sorun olur mu sizce
Meltemanneolsun 27+3 8 kilo aldım. Diyete başladım fazla kilo almamam gerek gebelik şekeri çıktı dengede tutulması için. Canımın istediği bir sürü şey var ama hiçbirini yiyemiyorum 😔
iremd-1798 Cozymom hiç korkmayın inanın 2 kilo aldım ama doğumdan kısa süre sonra 10 kilo gitmişti hamilelik kilomdan da daha aşağıya düştüm. Kendinizin ve bebeğinizin sağlığına bakın kilo gelip geçiyor veriliyor sağlıkla kavuşun inşallah ❤️
Meltemozi 32 hafta 9 kilo aldım ama hepsini 2. Trimester de aldım şuan daha fazla yiyorum ama daha kilo almadım aynı duruyorum Bestesimmons
MaviNur25 Bestesimmons 31 haftalıgız en fazla 2,5 kilo aldım sanırım 58-59la hamile kaldım şuan 61,5 😂😅😅😅
MaviNur25 Sukella_22 bende 58le hamile kaldım bizde 31 haftalıgız 61,5 kilodayım 🤦🏼♀️ tedirgin olmuyor değilimde yani ilk hamilrlikte 13 kilo almıstım bunda alamıyorum
Bnenebiye Rare ben 7 +5 haftalık 3 kilo verdim bu konuda endişeliyim mide bulantısı yok şuan ama gaz sorunum var zayıf bi anne adayıyım bu yüzden korkuyorum dahada kötü olurum bebeğime bişey olur diye zorluyorum kendimi
Dmrlk sseevvaall4 vajinal doğum içinmi bekliyorsunuz 40+1 desiniz ben39+2 deyim belirtim yok diye korkmaya başladım
sseevvaall4 Dmrlk Dmrlk vajinal doğum için bekliyordum fakat bebeğimin kilosu 4 olduğu için perşembe sezeryana alacaklar benim de hala belirtim yok hiç korkmanıza gerek yok her bebek aynı tepkiyi vermiyor doktorunuzun kontrolünde takibinizi ilerletin yeterli ama normal düşünüyorsanız pilates vs egzersizler bebeği kanala daha hızlı şekilde
Ceiydda Bestesimmons 34. Haftadan beri kilo alırım durdu 37+3 67 kg 56 ile hamile kalmıştım 20. Haftaya kadar da 1-2 kg ancak almıştım o aradaki 14 haftada 9 kg almişim😅😅
minikdefnemm Bibebek_2kedi bende hamileliğin başında 62,500 düm 30 haftadayız 63,500 çok şaşırtıyo beni yalnız değilmişim☺️🫶🏻🫶🏻🫶🏻