evlat_nimeti Yahu kizlar ben kilolu hamile kaldim da ilk 4 ay hic kilo almadim, simdi 4 aydan sonra her gun kilo vermeye basladim midem hic olmadigi kadar kotu. Yaniyor sisiyor hazimsizlik yapiyor :( sonradan kilo veren duymamistim
goldendaisyy 37 haftalık 11 kilo 1.trimester 2–2.5 Trimester 5-5.5 Trimester 4 kg aldım 64 ile hamile kaldım 75 im İlk gebeliğim umarım hemen gider kilolar 🥲
Dmrlk sseevvaall4 vajinal doğum içinmi bekliyorsunuz 40+1 desiniz ben39+2 deyim belirtim yok diye korkmaya başladım
delibirhatun297 Bestesimmons İlk hamileliğimde doğum olduğu gün tam 12 kilo almıştım. Şimdi 2. Hamileliğimdeyim ve 28 haftalığım, tam tamına 10 kilo aldım şimdiye kadar. 15 kgya kadar sıkıntı etmem ama olmasa da olur 😅😄😄
Beyzanur3 Bestesimmons canım oluyo ilk hamileliklerde ben ilk gebeliğimde troid sorunu çıktığı için istemsiz kilo alıyordum 18 kilo almıştım 54 ile hamile kalıp 72 ile doğuma girmiştim şimdi ikinciye 36 haftalık hamileyim 64 ile hamile kaldım 71 kiloyum şuan sadece 7 kilo aldım doğumdan sonra sıkı bi diyet ve sporla vermeyi düşünüyorum çok kafaya takma geçiyo Allahın izniyle
serentaas Bestesimmons ben 56 kg hamile kaldım ilk trimester 5 kg aldım sonra her ay 1 kg civarı aldım şuan 37. haftadayım 68 kg yum
Drusnm2 seher1242 nolur bulanmasın inşallah ya çok kötü 😭inşallah çok güzel geçer hamileliğin . Çok normal bulanmaması da
Sukella_22 seher1242 normal. Bazılarında hiç olmuyor. Benim 7-8 gibi başladı, 13. haftada bıçak gibi kesilmişti. 30. haftadayım yeniden başladı 😥
Nibozog seher1242 10. Haftadayım canım hiç bulantı yaşamadım birkaç yiyecekten tiksindim sadece ama bulantı kusma çok şükür hiç olmadı
2121nehir Bestesimmons 29. Haftadayiz 4 kilo almissim kızım 1100 kilo insllh bundan snra ben almam kızım alır 🥰
Oykulum-61 Bestesimmons ilk üç ay 6 kilo aldım ben 😂 ikinci dönemde doktorun korkusuyla 3 kilo aldım şimdi 33. Haftadayım 3 daha aldım 15le kaparım heralde sezonu😂
sym0109 Oykulum-61 ben de ilk 3 ay 5-6 kg alarak rekor kırdım😂 sigarayı bıraktım, ondan diye düşünüyorum. Sonrasında hep aylık 1-1,5 kg şeklinde ilerledi. Önümde 5 hafta daha var böyle giderse 16-17 kg alacak gibiyim😂
Pinnar7 32 deyim 10 kilo aldım ama son zamanları hiç almıyorum. 12yle bitirebilirsem kutlarım kendimi
Merve6521 Kızlar ben diyet yapmama rağmen kilomu durduramıyorum çok da takmıyorum verilir elbet diye 😊 Haftada 13 kilo almışım şimdiden umarım son aylar çok almam 🙈😀
Sukella_22 Bestesimmons 58 kilo ile hamile kalmıştım şu an 30. haftamda 80i geçiyorum 🫣 2 ayı en az kiloyla geçirmeliyim 😓
MaviNur25 Sukella_22 bende 58le hamile kaldım bizde 31 haftalıgız 61,5 kilodayım 🤦🏼♀️ tedirgin olmuyor değilimde yani ilk hamilrlikte 13 kilo almıstım bunda alamıyorum