parlakli1990 Firdevs3436 devlet hastanesinde isteseniz de sezeryan şansınız yok önce o sancı çekilecek bir de özel de sezeryan daha muntazam oluyor diye duymustum
Firdevs3436 Rabia12 2 saniyelik bir sıcaklık gibi hissediliyor sancılarla beraber gelip geçiyor bn kesi den suni sancıdan ve sezeryandan cok korkuyodm ama korkulucak kadar yokmuş sadece 2 saniye hissettim ☺ saolun allah razı olsun sizinkini ve bütün hamişlerinkinide inşllh
Firdevs3436 Rabiaa05 saol allah razı olsn amin bütün miniklere uzun ömürler nasip etsin 🙏❤ Tekirdağ çerkezköy devlet hastane sinde şu doktorlar filmi vardı ya ordaki hastane gibi projesi bn ilk geldiğimde özel sanmştm ama devletmiş😅
Firdevs3436 Meddythemama ben ebe konsnda şansım olduğuna inanıyorum aynı hastanede doğum yaptığım arkadaşlarım var kimi bnddn daha güzel ve ilgili kimi de kötü çok şükür biz iyi ablalara denk geldik oğluşumla hepsi birbirinden güzel di ilgiliydi Alşah razı olsn hepsnden😊
Firdevs3436 busenurbozkurt amin inşallah rabbim sizi ve diyer adaylarıda sağlıklıca kavuştursun yavrularınıza herkeze kolaylıklar nasip etsin😊
Firdevs3436 Nursen21 amin saol cnm yavrunuda sana bağışlasın önce sağlıkla hayırlısıyla doğsun sonra sağlıkşı bir ömür geçrn inşll🙏korku sarmasn bnde cok emindim istiodum normal doğumu herşey sizde bitio kolay olrsa sizin sayenizdedir zor olsada ...
Nursen21 Firdevs3436 amin inşallah Allah razı olsun Bugün kontrolüm vardı bebeğin durumu iyi ama sancım hiç yokmuş yani bu hafta birşey olmaz Ama yalancı sancılarım çok nedense Hayırlısı bakalım artık
Firdevs3436 Radeee inan sezeryan öcü normalde cok cici o güzelliğe kavuşmak için dişini sıkıcaksı 🙏😊👼
Firdevs3436 nursena amin saolun inşallah bütün bebeklere nasip etsin analı babalı büyümeyi 🙏bazen öyle şansszlklarda çıkabilio insnın karşısınsa
Firdevs3436 Kbrasuer acıyo diyenlere sesleniyorum ozmn uyuşturulmasını istemek gelmedimi akıllarına hiç korkma tatlım sen ipin geçişini hissediyosun sıcaklık şeklinde bu kadar 😊
Firdevs3436 Bernam50 ozaman bütün herşey sizde bitiyor bnm gbi kndinizi korktmayn pişman olrsnz bnde korkuyodm kesikde sunide oldu çokda korkmama grk yok allah veriyor kolaylığını sadece doğru ve uygun pozisyonlarda karşıla korkmadığını tekrar et bide sürekli inşirah suresini oku zikir çek bn doğuma zikirmatikle girdim sancı geldikçe sesli zikir çekip dua ediyodum😊
Bernam50 Firdevs3436 kesiği ne kadar açıklık olduktan sonra atıyorlar yani açıklık en iyi kaç olması lazım biliyor musunuz
Firdevs3436 Ruyam34 teşekkür ederiz saolun😊sağıp veriyorum silikon meme ucuylada unutmasın diye sürekli biberonu nun o cam şişe deyil bunlar olduğunu hatırlatıyorum