Firdevs3436 Busra37 teşekkür ederiz saolun allah sizlerede nasip etsin inşallah tekirdağ çerkezköy devlet hastanesinde gerçekleşti mucizem😊🙏
Nursen21 Firdevs3436 amin inşallah Allah razı olsun Bugün kontrolüm vardı bebeğin durumu iyi ama sancım hiç yokmuş yani bu hafta birşey olmaz Ama yalancı sancılarım çok nedense Hayırlısı bakalım artık
Firdevs3436 Nursen21 kaç haftaloksın cnm bnm yalancı sancılarm 35. Haftada başladı o güne kadar hep sancı lı gecelerim gündüzlerim oldu yalancı sancı diye oturma sancı geldikçe çömel duş al merdiven kullan yürüyüş yap doğumun kolay olur açılman hızlı ilerler bn bu yalancı sancıları çekerken zatüre de olmuştum zor olmuştu baya bnm için
Nursen21 Firdevs3436 37+5 günlüğüm Artık merdivende inip çıkayım diyorum sıcak duşu da deniyeyim Birde belime sıcak su torbası bıraksam olurmu acaba
Bernam50 Firdevs3436 kesiği ne kadar açıklık olduktan sonra atıyorlar yani açıklık en iyi kaç olması lazım biliyor musunuz
Firdevs3436 Bernam50 cnm açıklık 8cm olunca doğum başlıyor ıkınıyorsun ıkındıkca bebeğin lafası ilerliyor ilerleyince açıklık tam oluyor yani 10 cm oluyor bebeyin kafası çıkarken zorlanırsa çıkmakta hatta okadar ıkınmada çıkmassa ona göre kesi atıyolar korkcak birşeyde yok korkmayn sakın😊 Bernam50
Firdevs3436 Bernam50 bebeyin kafası çıkmayınca kesi atılıyor bnm bebeymn kafasnn yarısı çıkmıştı gerk yoktu kesiye ama dediğim gbi ebenin acizliğine uğradım
Firdevs3436 Nursen21 sıcak su torbası hariç yap cnm yürü çömel kalk merdiven in çık duş al ve ilişkiye gir
parlakli1990 Firdevs3436 devlet hastanesinde isteseniz de sezeryan şansınız yok önce o sancı çekilecek bir de özel de sezeryan daha muntazam oluyor diye duymustum
Firdevs3436 parlakli1990 neden olmasınki çocuğu doğuracak olan sizssiniz sizin kararınız suniyi cekmek istemiosanz sezeryan istiom diosunuz yapıolar sadece planlı olmadığı için biraz sorun cıkıo bnm bi tanıdığım alttan muayeneden bile korktuğu için normal doğmu hiç düşünmeden sezeryan oldu bu sizin seçiminiz sezeryanın muntazam ı da varmış demekki ama devlette de kesilen deri 7 kat özelde kesilende 7 kat nekadar muntazam olrsa olsn 2 senede anca toparlanıyormuş cok yakın arkadaşım 6 ay önce sezeryan ile doğum yaptı koruna mamış şuan hamile ve özel e gidiyor doktor iç yaranın ilk günki gibi olduğunu söylemiş riskli olur bebeyi alıcaz demiş karnın genişlediğinde kanaman olur senin içinde bebek içinde risk taşıyor yada doğum zamanında fazla kanama olr demş gün vermş almak için yani sezeryanın devleti yada özeli yada muntazam ı yoktur her zaman normal doğum önceliğiniz olsn sezeryan pılanınızda olmasn...😊😊🙏