Kubrarecep parlakli1990 aynen bende öyle çünkü devlet hastanesi sezeryan yapmıyor isteğe bağlı gerçi istemiyorum sezeryan zaten ama bakalım artık hayırlısı
Rabia12 Firdevs3436 Rabbim sağlık versin evladınıza hayrlı olsun ins. Ailece mutlu olun ömür boyuuu...❤️❤️❤️ Bir şey sormak istiyorum makas attıklarında hissettiniz mi 😞
Firdevs3436 Rabia12 2 saniyelik bir sıcaklık gibi hissediliyor sancılarla beraber gelip geçiyor bn kesi den suni sancıdan ve sezeryandan cok korkuyodm ama korkulucak kadar yokmuş sadece 2 saniye hissettim ☺ saolun allah razı olsun sizinkini ve bütün hamişlerinkinide inşllh
Meddythemama Firdevs3436 yaşadım resmen ya 😄. Bende devlette yapıcam doğumu. Ebeler burdaki özele göre çok deneyimliler. Allah bebeğini sana bağışlasın. Güzel doğum olmuş. Darısı bana. 38+0
Firdevs3436 Meddythemama ben ebe konsnda şansım olduğuna inanıyorum aynı hastanede doğum yaptığım arkadaşlarım var kimi bnddn daha güzel ve ilgili kimi de kötü çok şükür biz iyi ablalara denk geldik oğluşumla hepsi birbirinden güzel di ilgiliydi Alşah razı olsn hepsnden😊
Rabiaa05 Hangi hastanede dogum yaptiniz acaba? Bauarada tebrik ederim allahim saglikli uzun omurler versin bebeginize 😘
Firdevs3436 Rabiaa05 saol allah razı olsn amin bütün miniklere uzun ömürler nasip etsin 🙏❤ Tekirdağ çerkezköy devlet hastane sinde şu doktorlar filmi vardı ya ordaki hastane gibi projesi bn ilk geldiğimde özel sanmştm ama devletmiş😅
busenurbozkurt Firdevs3436 okurken ağladım resmen Allah'ım inanamıyorum bende bu günleri görecek miyim hala benim bebeğim olacağına inaanmiyorum Allah'ım sağ salim kavuşmak nasip etsin herkeze allahta miniginize upuzun su gibi bir ömür versin inşallah 🤗
Firdevs3436 busenurbozkurt amin inşallah rabbim sizi ve diyer adaylarıda sağlıklıca kavuştursun yavrularınıza herkeze kolaylıklar nasip etsin😊
despina234 Harika bir doğum hikayesi gülümseyerek okudum 😊🌼 güle güle buyutun oglunuzu 💙 ben de devlet hastanesi düşünüyorum,inşallah ebeler ve hemşireler güler yüzlü olur tek endişem bu. Ama buradakiler özele göre çok tecrübeliler.
Nursen21 Firdevs3436 hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı büyütsün Kız benimde 18 günüm var ama nedense kolay doğuramıyacam diye korkular sardı beni Eskiden böyle düşünmezdim ama günler azaldıkça sanki uzuyor zaman lehime işliyor gibi 🤦🏻♀️
Firdevs3436 Nursen21 amin saol cnm yavrunuda sana bağışlasın önce sağlıkla hayırlısıyla doğsun sonra sağlıkşı bir ömür geçrn inşll🙏korku sarmasn bnde cok emindim istiodum normal doğumu herşey sizde bitio kolay olrsa sizin sayenizdedir zor olsada ...
Firdevs3436 Radeee inan sezeryan öcü normalde cok cici o güzelliğe kavuşmak için dişini sıkıcaksı 🙏😊👼
nursena Firdevs3436 allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsün inşallah 💕 bende normal doğum yaptım ama bu kadar güzel geçmedi doktorlarımız ilgisiz acımasızdı nerede hangi hastanede doğum yaptınız
Firdevs3436 nursena amin saolun inşallah bütün bebeklere nasip etsin analı babalı büyümeyi 🙏bazen öyle şansszlklarda çıkabilio insnın karşısınsa
Ciciletto Çok güzel doğum hikayesi okudum.Cok sağol.Allah anali babalı büyütsün insAllah.canim.InsAllah bende de böyle olur .40+2
Kbrasuer Allah analı babalı büyütsün canım 💙 dikiş atılırken cok acıdı diyenler var dogrumu normal dogum yapıcam ama korkuyorum artık sende dikiş atılırken hisettinmi
Firdevs3436 Kbrasuer acıyo diyenlere sesleniyorum ozmn uyuşturulmasını istemek gelmedimi akıllarına hiç korkma tatlım sen ipin geçişini hissediyosun sıcaklık şeklinde bu kadar 😊
tugrammm Firdevs3436 canım masallah cok güzel gecmiş hersey ins bizlerde bu kadar kolay ve rahat atlatırız sağlıkla büyüt
Firdevs3436 Bernam50 ozaman bütün herşey sizde bitiyor bnm gbi kndinizi korktmayn pişman olrsnz bnde korkuyodm kesikde sunide oldu çokda korkmama grk yok allah veriyor kolaylığını sadece doğru ve uygun pozisyonlarda karşıla korkmadığını tekrar et bide sürekli inşirah suresini oku zikir çek bn doğuma zikirmatikle girdim sancı geldikçe sesli zikir çekip dua ediyodum😊
Gzdenur Firdevs3436 bi insan bu kadar güzel anlatamazdı doğumu gerçekten çok güzel allah analı babalı büyütsün canım maşallah 🧿 ☺️☺️
Ruyam34 Firdevs3436 gözünüz aydın Doğum anınızı birebir yaşadım ancak bu kadar anlatılırdı sanırım bütün hissiyatla ile. Peki emmiyorsa sağıp mı veriyorsunuz yoksa ne yapıyorsunuz öğrenebilir miyim ?
Firdevs3436 Ruyam34 teşekkür ederiz saolun😊sağıp veriyorum silikon meme ucuylada unutmasın diye sürekli biberonu nun o cam şişe deyil bunlar olduğunu hatırlatıyorum
Busra37 Firdevs3436 maşaAllah Allah hayırlı evlat eylesin. sonuna kadar okudum büyük bi heyecanla 😊 normal doğumu çok isteyen biri olarak cesaret oldu bana 💪 hangi hastanede doğum yaptınız. Bende devlette doğum yapıcam inşaAllah sizle aynı fikirdeyim doğan özeldede devlettede doğuyor
Firdevs3436 Busra37 teşekkür ederiz saolun allah sizlerede nasip etsin inşallah tekirdağ çerkezköy devlet hastanesinde gerçekleşti mucizem😊🙏