[silindi] Aylinn06 o kadar çok istiyorum ki bi türlü fırsat bulamadım bu ay olmazsa onu deneyecem galiba
Aylinn06 [silindi] dene canım mutlaka eğer bu ay olmazsa çünkü benim arkadaşım o şekilde hamile kalmıştı ovülasyon testi kullanarak
[silindi] Aylinn06 evet evet eşim de bende test verdik eşimin herşeyi tam çıktı bende pcos var Amh değerim de 8,15 Kusura bakma yeni gördüm gönderiyi🤷🏻♀️
Aylinn06 [silindi] amin inşallah kuzum 🥹 bakalım 4. Gün oldu bugün gecikmenin daha test yapmadım bir kaç gün daha bekleyeceğim olmazsam yapıcam test sen ne yaptın kuzum
[silindi] Aylinn06 benim daha 1 haftadan fazla olduğu için teste gerek görmüyorum şimdi zaten 16 Mayıs’ta randvum var amh değerim çıkmış doktora gidicem ona göre tedavi baslatmasini isticem eşimin tesleri falanda tam yaptırdık 🥺💖🫂
[silindi] Aylinn06 4 gün gecikme olmuş hiç belirti yokmu askm Ne bilim kasık ağrısı baş dönmesi göğüs hassasiyeti 🤷🏻♀️
Aylinn06 [silindi] aşkım ara ara bel ağrım oluyor çok ayakta durduğum zaman arada bir de göğüslerime iğne batması gibi ağrılar giriyor 3-4 gün önce kasıklarımda çok şiddetli ağrılar oluyordu yürüyemeyecek dereceye geliyordum ama o şuan geçti birde halsizlik var aşkım
[silindi] Aylinn06 Bende az önce saçlarımı bağlamak için eğildim belim agriyor adetim sökülür yakında doğrulamadim ,😂🤷🏻♀️ Bide göğüs uclarim kaşınıyor nedense sürekli ☹️