[silindi] Aylinn06 Bende az önce saçlarımı bağlamak için eğildim belim agriyor adetim sökülür yakında doğrulamadim ,😂🤷🏻♀️ Bide göğüs uclarim kaşınıyor nedense sürekli ☹️
Aylinn06 [silindi] aşkım benim belim akşam kopacak gibi oldu en son ve karnım çok ağrıdı sanırım bende adet olucam 😢
[silindi] Aylinn06 Evet evet ama birden oldu o kada cok rahatsız oldum kii normal mi ya genelde böyle tatlı bi bel ağrısı olurdu benim adetime yakın ürktüm 🤷🏻♀️
Aylinn06 [silindi] hayır canım günü güne olurum 1-2 gün oynar sadece 10 gün önce antibiyotik kullandım acaba omu geciktirdi diye düşünüyorum şuan mesela hiç ağrım vs yok
[silindi] Aylinn06 İnsâllah vardır yaa umut vermek istemiyorum ama niye geciksin ki antibiyotik de çok etkilmez bence sonuçta vücut kendi kendini kontrol edebiliyo 🤷🏻♀️
1_Pandackk Aylinn06 Aralık ayında 2 kutu bitirdim diş tedavimden dolayı 8 tanede iğne yaptim adetim gecikti sonraki ay hamile olduğumu öğrendim tabi gecikmem 10 gün sürdü
1_Pandackk Aylinn06 herşey gönlünüzce olsun rabbim istedi mi hiçbir seyde engel olamaz gönlünüzü ferah tutun inşallah ❤️
ug_fa-3diplomalianne Aylinn06 evet çoğunda yapıyor maalesef benim 11 gün gecikmişti gebelik var zannedip çok sevinmiştim olmadı ama sonraki ay 13 gün geçti yine antibiyotikten sanıp ümitlenmezken hamile olduğumu öğrendim 🥰
Aylinn06 [silindi] ay bilmiyorum ya gelen giden hiçbir şey yok eğer bebek yoksa da artık regl olmak istiyorum çok şiş hissediyorum kendimi 😢
[silindi] Aylinn06 Canım yapmicam çünkü negatif hissediyorum 16 Mayıs’ta doktora gidicem ordan söylerim gecikme olursa