Burnosunn_annesi erikarpuz kumaşı ne varsa linki bekliyorum kuzum sanırım ben de 46 48 alırım daha iki ay var cünkü😂😂
erikarpuz Burnosunn_annesi bu ikisinden aldım beli lastikli olanlar aşırı rahat birkaç tane de outlet kısımdan aldım onları bulamadım 🤗
Burnosunn_annesi bebegimibekliyorum__ Ben böyle komple geniş istiyorum havaları ısındı ya bakalım daha önceki gebeliğimde kıştı Çok rahattım kazak ve iki hamile pantolonla bitti Bir de tesettürlü değildim şimdi hem yaz hem de tesettürlüyüm 🥲
kardelenimm Burnosunn_annesi daha dün aldım e bebekten :) malı buzi gibi efil efil ispanyol paça üstüne uzun gömlek tunik mis gibi oldu valla
miroscumm Burnosunn_annesi tesettür derken skiny olmasın mı demek istediniz normal mom kesim olabilir mi yoksa tamamen geniş mi istiyorsunuz
Burnosunn_annesi miroscumm skiny olmasın çünkü sıcak ya yapıssın istemiyorum ama normal yada bol olabilir 🤗 özellikle geniş efil efil olursa rahat ederim diye düşünüyorum
miroscumm Burnosunn_annesi o zaman benim aldıklarımı atayım fikir olur ben cok memnun kaldım hepsinden Biri lcw kot görünümlü ama incecik tam yazlık digeri trendyol aynı urun iki rengini siyah ve krem aldım onlarda cok rahat likralı zaten
Burnosunn_annesi Tayyibe42 başlık çok uzun yazılmadığı için detaya girmedim bununda farkındayım ama hamilelik olunca şu an için uygun gördüm geniş çok da vücut hattını belli etmeyecek şekilde herkesin tercihi bunun da farkındasınızdır 🌿🌿 siz peki tesettürlü müsünüz
yildizkaradag Burnosunn_annesi ben ilk hamileliğimde de müslin keten pantolonları tercih etmiştim sonrasında da kullanılıyor en azından yüksek bel olanlar iş görüyor şimdi de Müslinlere bakıyorum bence bir deneyin 🌸