Kuboss06 Burnosunn_annesi Lcw’da hamile reyonunda müslin pantolonlar var çok serin oluyor bende yeni alıp kullanmaya başladım çok rahat gerçekten🌸
Burnosunn_annesi Alya05 yok bakmadım Şimdiye kadar 1-2 büyük beden pantolon aldım güzeldi ama şimdi artık göbek fazla büyüyünce olmayacak mecbur hamile pantolona geçiş ama böyle efil efil olsun istiyorum buluruz inşallah😃
Alya05 Burnosunn_annesi ben önceki gebeliklerimde de hamile pantolonu almadım. Beli lastikli olan aldım
Burnosunn_annesi bebegimibekliyorum__ daha önce lcw’dan aldım kot alıyordum ama ince kot tabii yine bakayım teşekkür ederim 🥰
Burnosunn_annesi Kuboss06 normal kalıp büyük beden aldın değil mi canım ben de mi öyle yapsam oluyor mu öyle şimdi öyle yapıyorum ama artık hamile pantolonu şart diye düşündüm 🥲🥲
Kuboss06 Burnosunn_annesi https://www.lcw.com/urun-o-4467929 linki burada bi bak istersen canım, görüntü olarak kırışık duruyor ama gerçekten çok rahat😁
Burnosunn_annesi erikarpuz kumaşı ne varsa linki bekliyorum kuzum sanırım ben de 46 48 alırım daha iki ay var cünkü😂😂
Burnosunn_annesi bebegimibekliyorum__ Ben böyle komple geniş istiyorum havaları ısındı ya bakalım daha önceki gebeliğimde kıştı Çok rahattım kazak ve iki hamile pantolonla bitti Bir de tesettürlü değildim şimdi hem yaz hem de tesettürlüyüm 🥲