Tayyibe42
ferace ya da çarşaf mı giyiyorsunuz merak ettim bu konuda belli ki çok dikkatlisiniz
eğer cevabınız hayır ise asıl dinimiz çarşaf feraceyi istiyor el ayak bilekleri ve yüz görünebilir geri kalan kapatılmalı caiz olan o.
Kısa bir açıklama yapayım aslında gerek yok ama ben yine de yapayım Bir sene oldu tesettürlü olalı hamilelikten önce ferace elbiseler hattı belli olmayan elbiseler giyerdim pantolonu giysem bile çok geniş çok uzun tunikler ayak bileğine kadar herkesin tercihi tabiki ama burda ben illa pantolon tesettür giyimi demedim öyle bir iddiam olmadı doktora muayeneye gidince mesela elbise giyince altın tayt giyiliyo orda karnına bakması lazım ve bende elbiseyi yukarı çekip geri kalanını açık olmasını istemiyorum her yerde aynı değil bazen kapatmıyorlar olduğu gibi doktor görüyor ama gerçekten elbise rahat doğru diyorsunuz özellikle yazın sıcaklarda
Neyse demem o ki kimse kimsenin bir şeyine karışmasın müslüman bir kardeş olarak uyarmak çok başka naiflik istiyor herkeste beceremiyor ne yazık ki✋🏻🌺