edabolukbasi3 keyfimin-kahyasi-misin prenseslik baba evinde kaldı son kullanma tarihi geçeli çok oldu 🤣
staRmama edabolukbasi3 kanala girince bacaklarımı birleştirdiğimde kafası sıkışır mı diye dusunuyordum 🤣 oglusum karşılık olarak kanala girmemeyi seçmişti 😂
staRmama edabolukbasi3 kız öyle deme haftan ilerleyince sende böyle düşünmeye başlayacaksın Orda o kadar baskı oluyor ki 😂
edabolukbasi3 staRmama biliyorum 2. hamileliğim ama öyle de olmadı bende hiç benim oğlan aşağı inmedi hiç kasıklarımdaydı sonra sez. oldum zaten 🤣
ttazeannee edabolukbasi3 hamilelikle ilgili pek bişey sanmıyordum şükür güzelde geçti. Asıl şov doğumdan sonra başlıyormuş 🤣🥹
edabolukbasi3 ttazeannee bence 6 aydan sonrası güzel ya en azından benim için oğlum çok sakindi hala öyle ama 2. nasıl olur bilmem 😄
dygsss edabolukbasi3 ben zayıfım (49 kg) çok kilo almam karnım çok büyümez fit mom olurum diyordum 34 haftalığım 17 kilo aldım karnımda de top varmış gibi🤣 öyle demeyle olmuyormuş
ttazeannee edabolukbasi3 benim kızım hep kucakta gezmek istiyordu altı ay hep kucakta taşıdık Allahım kabus gibiydi. Büyüdükçe kendileri kucağa gelmek istemiyor o zaman da iyi ki taşımışım hep kucakta diyorum. İşte analık
edabolukbasi3 Aysezey kimse gül bahçesi vadetmedi ki gül bahçeside yapmak bizim elimizde 🥹 ne kadarlık bebişin bilmiyorum ama geçiyor büyüdükçe bi daha bu günler geri gelmicek 🥹
Aysezey edabolukbasi3 haklısın aslında. Ben kendimi bu moda sokuyorm birazda. 3 buçuk yaşında oğlum var diğerinide nasipse 3 gün sonra doğurucam. Biraz gerginliğimden karamsarım 🙂 geçecek hepsi inşallah
Birbenbirbebek edabolukbasi3 hamile kalmadan önce doğurmayı gerçekten dizi/filmdekiler kadar zannediyordum. Dikiş vs hak getire gerçeklerle ilk doğumumda yüzleştim 😂😂😂