GezenTavuk_2 edabolukbasi3 Vallahi ya boşuna kendimi zora sokmuşum ama biliyor musun ikinci gebeliğimde ister istemez yine o düşünce oluyor 😂
bebesever Kokudan tiksinenlere inanamıyordum :D ama parfümler yemekler bile iğrenççç kokuyo çok çok değişik bi olay bence
1Ali edabolukbasi3 Allah’ın sevgili kuluymuşsun maşallah de 😂🧿 anamdan emdiğim süt burnumdan fışkırarak çıktı artık
keyfimin-kahyasi-misin edabolukbasi3 Hamilelik prensesler gibi geciriliyo zannediyodum ama Her gunua uri bı sorun cikiyomus 🤣
edabolukbasi3 keyfimin-kahyasi-misin prenseslik baba evinde kaldı son kullanma tarihi geçeli çok oldu 🤣
Ahsenmira edabolukbasi3 ben tiksinmeye inanmıyordum bi arkadaşım yatak odasından tiksindim demişti inanmamıştım ben evden komple tiksinmiştim iki kez anneme gittim 15-20 gün civarında kaldım her geldiğimde kilo verdim 😂 mutfağın kapısını görünce öğürüyordum 🫣
Aysezey edabolukbasi3 bidaha assssla eskisi gibi olamayacağımı bilmiyordum. Özgürlüğüm, sağlığım, uykularım, vicdanım… Değişmeyen tek bir şeyim kalmadı
edabolukbasi3 Aysezey kimse gül bahçesi vadetmedi ki gül bahçeside yapmak bizim elimizde 🥹 ne kadarlık bebişin bilmiyorum ama geçiyor büyüdükçe bi daha bu günler geri gelmicek 🥹
Deryyyaa edabolukbasi3 panik atağım azalır sanıyordum meğerse daha çok artıyormuşşşşş ayrıca el üstünde tutuluyor sanıyordum hiç de öyle bir şey yok😀😀
nevaneva edabolukbasi3 tek veya 2 çocuklu aileleri tembel çocuk bakmayı sevmez falan sanırdım şuan tek çocuk yeter diyorum doğumdan korkuyorum. 3 4 tane ve daha fazla doğuran kadınlara saygı duyuyorum😂
DuruDefne_mommy edabolukbasi3 Allah kolaylık versin benimki 6 yaşında oldu ama çook salladım şimdi 2.yolda sallamam inşallah diyorum bende😀😀