ttazeannee edabolukbasi3 benim kızım hep kucakta gezmek istiyordu altı ay hep kucakta taşıdık Allahım kabus gibiydi. Büyüdükçe kendileri kucağa gelmek istemiyor o zaman da iyi ki taşımışım hep kucakta diyorum. İşte analık
edabolukbasi3 ttazeannee evet aynı oğlum hep kucağa alıştırmışsın dediler şimdi asla kucakta durmuyor asla
edabolukbasi3 miniksincab tabi tabi emeksiz yemek olmuyor öyle kendi kendine büyüseler 8 10 çocuk yapardı herkes 😄
Miniboy edabolukbasi3 hamile olduğumu türk filmlerindeki gibi baş dönmesi mide bulantısı ile öğrenirim sanıyordum. Fakat baş dönmesi bulantı herkeste görülen bir belirti değilmiş. Bende aşırı ayak yanması olurdu uyuyamazdım ilk belirtim buydu😂
edabolukbasi3 Miniboy ahah demi kız bayılıyo şak hamile ama baş dönmesi ben yaşadım nu gebeliğimde öyle acayip dönmedi de sersemledim
minikari edabolukbasi3 bende idrar testlerinde pozitif görür görmez hamileyiz hemen bebiş görünür falan sanıyordum kan değerleri beta takibi kese oluşumu vs beklemek falan bunların hiç birini bilmiyordum 😂😂😂
Beyzamommi Ben normal insanlar gibi sağlıklı bir şekilde getiririm sanıyordum ama bir kürtaj bir sezeryan ortada bebek yok 😢 Şuan hamileyimde bişey olmicak inşallah 777😍❤️777
Blueeberryy Hamileligin son aylari wcye giymekten uyuyamiyodum doğunca uyurum sandim🤣🤣🤣 bide ikininca bebek doğacak seysi bendede vardi hastanede korkumdan wcye gidemiyodum suni sanci veriliyoken🤣😂😂
Derya_y edabolukbasi3 aş erme işini kapris zannediyordum, rüyamda bile acılı çiğ köfte yemeye başlayınca yüzüme tokat gibi çarptı
edabolukbasi3 Derya_y oğlumda gece saat bir de domates kokusuna ağlamıştım gerçekmiş ama bunda hala hazır bişey aşermedim 🤣
Derya_y edabolukbasi3 durmuyor o yeme isteği :) bir de saçma sapan iğrenmeler var. Ben mutfaktaki sarı bezlerden iğreniyorum mesela, hamilelik bütün deliliklerimi ortaya çıkardı 🤐
Nacyax ballilokmam 8. Ayı bitiricem neredeyse hala bulantilar kusmalara var 🤢bende bu kadar çok olacağını sanmıyordum