seydabal_60 Ay bende hamile insanlar nasıl büyük tuvaletini yapıyor çocuk nasıl düşmüyor diyordum hep yalnız drğilmişim😂😂😂
KumpirsMom edabolukbasi3 ayy çok kötü.. ben ilk üç ay işte yaşadım en ağır şekilde her sabah uykumdan öğürerek tuvalete koşarak geçiyordu ama her gün .. Allahım size kuvvet vermiş maşallah 🤲🏻🫶🏻
edabolukbasi3 KumpirsMom bunda da kustum ama oğlumdaki gibi olmadı 16 . haftaya giriyoruz ara dere bulanıyor şimdi oğlumda gün aşırı serum yiyordum 🥹
dumancagla Buse4161 hemen hamile kalınmıyor insanlar en az 1 yıl deniyorlar bunun için diyip ilk aydan hamile kalmamın şoku 🙈😂
h_h_momss cylnmy kesinlikle bende öyle düşünüyorum, hamilelik hiçte kolay bir şey değilmiş ,her hafta farklı bir ağrı sıkıntı yaşanıyor ve ilk kez başına gelince de korkuyorsun
1Ali Doğumu zor zannediyordum beklediğimden çok çok kolay geçti meğer zor olan bebeğin 4.ay atağı uyumaması, dişi daha sayamadığım pek çok nedenden huysuz olmasıymış😂
zeynephkn07 @edabolukbasi3 hamilelikle alakalı değil de doğurduğumda oyuncak bebek gibi emzircem altını değiştircem uyucak zannediyordum gece gündüz asla uyumayan kolik bebe şoku yaşamıştım 😂😂😂😂
1Ali edabolukbasi3 Allah’ın sevgili kuluymuşsun maşallah de 😂🧿 anamdan emdiğim süt burnumdan fışkırarak çıktı artık
zeynephkn07 @edabolukbasi3 allahtan kınamda regli olduğumu cümle alem biliyordu ya böyle günde regli mi olunur diye yakınmamdan yoksa evlenmeden gebe kalmış dicekti herkes 😂😂😂😂😂