DuruDefne_mommy edabolukbasi3 hamile kalmadan önce cocuk bakmakta ne varmış derdik eşimle.Cocuk niye ağlasın ki ya altı pistir ya uykusu gelmiştir ya da açtır 😃ama öyle değilmiş 😃😃
edabolukbasi3 DuruDefne_mommy bende şey diyordum hiç sallamam koyduğum yerde uyur ajdjajsjd hiç öyle olmadı 2.5 yaşında gündüz uykusuna yatırırken sallıyorum hala 🤣
DuruDefne_mommy edabolukbasi3 Allah kolaylık versin benimki 6 yaşında oldu ama çook salladım şimdi 2.yolda sallamam inşallah diyorum bende😀😀
KumpirsMom edabolukbasi3 ilk üç ay asla içemedim çok şükür geçti 20. Haftada sonuna kadar devam eden varmış Allah yardımcıları olsun 🥹🤲🏻
bktgkce Düğüne gider gibi parka markete gelen tuhaf ayakkabılar tokalar takan kız çocuklarını görünce ailelerini kınardım nasıl giydirmişler çocuğu diye. O öyle değilmiş çocuk ne istiyorsa onu giyiyormuş 😂😂
KumpirsMom edabolukbasi3 ayy çok kötü.. ben ilk üç ay işte yaşadım en ağır şekilde her sabah uykumdan öğürerek tuvalete koşarak geçiyordu ama her gün .. Allahım size kuvvet vermiş maşallah 🤲🏻🫶🏻
_Gizem__98 edabolukbasi3 bende aynı şeyi düşünüyordum büyük tuvaletimi nasıl yapcam diye sorguluyordum🤣🤣🤣
anneoluyorumm13 edabolukbasi3 hamile kalmanın çok mutluluk verici sürekli tatlı yediğin pembe bulutlar olduğunu düşünüyordum siyatik bel sırt ağrısı bulantı mide yanması vurunca gerçekle yüzleştim 😁