edabolukbasi3 Ben başlıyorum hamile kalmadan önce zannediyordum ki büyük tuvaletimiz geldiğinde ıkınırken bebekte çıkarsa 🤦🏻♀️ sonra hamile kaldım öyle olmuyormuş 😄 sizin var mı zannettikleriniz ?
Mrvsmt2502 edabolukbasi3 çocuğu paşa gönlümüzce büyüteceğimizi sanıyordum… çocuksuz olanlar bile akıl veriyormuş
buse2507 edabolukbasi3 Hamile kalır kalmaz kilo alacağım sanıyordum aşırı şişeceğimi sanıyordum 😁🤭 15 haftalık olmak üzereyim -2 ile devam ediyorum 🫠
cylnmy edabolukbasi3 hamileliği kolay bir şey sanıyordum süreç olarak. Şimdi 34.haftadayım ve insanlar yüzyıllardır binyıllardır nasıl doğuruyor anlamaya çalışıyorum…
dumancagla Buse4161 hemen hamile kalınmıyor insanlar en az 1 yıl deniyorlar bunun için diyip ilk aydan hamile kalmamın şoku 🙈😂
edabolukbasi3 Mrvsmt2502 neden paşa gönlünce büyütmene engel olacak ne var ki çocuk senin çocuğun ele bilmem ne düşer
edabolukbasi3 cylnmy asla kolay değil çok yıpratıcı bencede ama doğanın kanunu bu değil mi doğurmak yoksa insanoğlu nasıl çoğalacaktı. gerçi bazıları çoğalmasada olurmuş 😄
h_h_momss cylnmy kesinlikle bende öyle düşünüyorum, hamilelik hiçte kolay bir şey değilmiş ,her hafta farklı bir ağrı sıkıntı yaşanıyor ve ilk kez başına gelince de korkuyorsun
Girlmama edabolukbasi3 ben yumurtlamaya gore hamile kalindigini bilmiyodum ayni 1 ay icinde hamile kalamayinca bende bir sorun var galiba demistim halbuki o ay icinde hamileymisim 🤣
edabolukbasi3 Girlmama kız onu bende bilmiyordum ama hiç yumurtalama takip etmedim öyle dümdük oluverdi 🤣
dygsss edabolukbasi3 ben zayıfım (49 kg) çok kilo almam karnım çok büyümez fit mom olurum diyordum 34 haftalığım 17 kilo aldım karnımda de top varmış gibi🤣 öyle demeyle olmuyormuş
Girlmama edabolukbasi3 evet benimde oyle oldu takipe tmedim sonra hamile oldugumu ogrendim gebelik tarihi hesaplayinca yumurtlama tarihi vermisti sonra regl uygulamama baktim orda da ayni tarihte gebelik yuksek yaziyodu oyle anlamistim
ballilokmam Hamile kalmadan önce bulantı konusunun tamamen psikolojik olduğunu düşünürdüm fena yanılmışım 🤮 tabi çocuk doğduktan sonra da hamileyken hayatımın bu kadar değişebileceğini hiç hesaplamamışım onu anladım 🤷🏻♀️
edabolukbasi3 ballilokmam ay sus sus bulantı çok iğrenç bişeymiş, istesekte istemesekte değişiyor ya en azından 2 sene
Nacyax ballilokmam 8. Ayı bitiricem neredeyse hala bulantilar kusmalara var 🤢bende bu kadar çok olacağını sanmıyordum
edabolukbasi3 Girlmama ben onla hiç alakası olmayan bi zamanda hamile kalmışım demek ki hamile kalasım varmış 🤣
Selenyildiz hamile olduğumda hemen göbeğim büyüyecek zannediyordum kendi göbeğimi bebek zannediyordum, 30+3 oldu hala ortalıkta yok hanımefendi dümdüz devam☺️😂