Meral_63 Nealakayahu ay aynıyız 🥹🙏🏼 sağ Salim kucagimza alırız inşallah inşallah 🥹 bi düşüğüm de oldu zaten çok tedirginim dua edin ne olur
gozde91 S-nur1 benim ilk gebeliğimde nerdeyse 5.ay sonu belli oluyordu ama onda hiç gaz sorunum yoktu şimdi pantolonlar kapanmıyor acayip bi şişkinlik oldu ondan dolayı sanırım öyle hissettim☺️
Bezelyelerimm gozde91 gaz bence cunku 7 haftalık bebek daha coook kucuk bende de kocaman davul gibi olmuştu karnım gazdan dolayı
Kalbimde Bezelyelerimm 11 haftada sonra küçülüyorum acaba yumuşuyor mu benimde çok sertti ve 4 aylık gibiydi göbeğim bi ara ishal oldum afedersiniz küçüldü ya yumuşadı karnım sizin sanırım 2 gebelik bilirsiniz
Bezelyelerimm gozde91 ben suan 39 haftalıgım ama ınan o zamanlar dehşet gaz sancısı yasadım ılk gebelıgımde oldu evet ama ıkıncıde daha cok oldu karnım resmen 4 5 aylık gibi şişti cok sancılarım oldu 1 ay koltuktan kalkamadım ben
DuruDefne_mommy gozde91 9+4 üm şuan karnım biraz daha indi gibi hissediyorum ilk zamanlar özellikle de regl dönemi 5 aylık hamile gibiydim çok gazım oluyordu ama şuan daha iyiyim azaldı gibi
Bezelyelerimm gozde91 ınsallah canım yanı ben artık kalkıp gece hastaneye gıttıgımi biliyorum ama sonra gectı bıraz uzun sürdü ağrılarım oldu cok gaz sıkıştırdı bende bıde gaz cıkaramama sorunu var ama sonra gectı cok sukur
DuruDefne_mommy Talentedmom bebek olduğu için çıkmıyor ki zaten.Regl dönemi olan şişkinlik normal olarak göbek çıkarıyor ilk zamanlar
gozde91 Bezelyelerimm bende de o sorun var rahat çıkaramıyorum 🙈 ay atlamışsınız siz ne güzel az bi vaktiniz kalmış kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏