Eslem2112 gozde91 yok kız bebek daha fasulye kadar bebiş nasıl göbek çıkartsın gazdır şişkinliktir benimde ikinci gebeliğimde çok şişkindim 😂ve dokuz aya kadar karnım çok çıkmadı doğuma gittiğimde daha çok erken göbeğin hiç yok diolardı
gozde91 Eslem2112 ay ne güzel iç karnınız genişti demek ki çatlakta olmamıştır ☺️ benimde gaz azalır inşallah pantolan kapanmıyor şimdiden 😅
gozde91 Bezelyelerimm bende de o sorun var rahat çıkaramıyorum 🙈 ay atlamışsınız siz ne güzel az bi vaktiniz kalmış kolaylıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
Pink29 S-nur1 merhaba ben de 7.haftadayım akşsam özellıkle yemekten sonra çıkıyor gazdan dolayı mı acababazen de moralım bozuluyor 😌Hıc karnım çıkmayacak mı acaba gelışımı iyi mı dıye
Pink29 S-nur1 anladım teşekkür ederım ne zamana çıkar acaba :) ve 7. Haftadayım Hıc kılo almadım hala aynıyım normal mıdır acaba
S-nur1 Pink29 Ne zaman çıkar bilmiyorum kuzum ama kilo konusu da öyle daha çok yeni zaten almaman normal ben 12+3 deyim hiç kilo almadım gobegim de çok az yenilerde çıktı çok takıntı etme bilemezsin ileriki aylarda aniden de çıkabilir
Pink29 S-nur1 anladım teşekkür ederım canım kramp gırıyor arada bana kasıklarıma Iğne batar gibi sızde de oluyor mu acaba
gozde91 [silindi] evet dün gece gazın alasını yaşadım artık bütün gece belim ağrıdı onuda gaza bağlıyorum artık