Zumruduanka160 Zeynep9120 çok riskli grup o ilaç D kategorisi içilmemeli sizin çocukta bişey olmaması olmayacağı anlamına gelmez
Zeynep9120 Zumruduanka160 tabi öyle doktor kontrolunde kullandm kullanan tanıdıklarımda var bu zamana kdarda kullanıp sorun yasayan kmsede gormedm agzına agrı kesıcı surmeyip sorun yasayan bi sürü anne dolu herşey nasip genede tedbir bizden takdir Allahtan tabi.. ben kmseyi burdan yönlendirmem bnu iç bana bsy olmadı diye sdce tecrubemi paylasıyorum herkesin doktoru farklı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Zumruduanka160 Zeynep9120 doktor kontrolü dedikleri sanki bişey olsa doktor sorumluluk mu alıyor .. mecbur kalınca veriyorlar son seçenek . B kategorisi öncelik
Derya_y Eloo3504 yönetim süreci kendimi telkin ederek yarın sabah sezeryan olacağım, doktorum çok yardımcı oldu bu süreçte, her hafta bazen haftada iki gittim, konuştum hep dinledi, rahatlattı, siz nasılsınız
Elffsrht Eloo3504 doğurdum.size tavsiyem eger psikiyatrik bir rahatsızlıgınız varsa lohusalık döneminde dikkat edin.cünkü zorlayıcı olabiliyor.bu arada doğum sezeryan oldu planlanan tarihte.bebegim biraz huysuz belki şimdilik etkisi bu olabilir.
Elffsrht Eloo3504 hayır kullanmadım her gün dısarı cıktım 1 saat twk başıma oturdum,müzik dinledim içimdeki her şeyi yazdım.ve gece son 3ay salonda tv karşısında uyudum.önce dua ettim sonra nefes egzersizi(4-7-8tekniği)sonra eskiden izlediğim bi dizi açtım.konuyu bildiğim için sadece ses ve görüntüye odaklandım.haa bide uyurken sırtımı koltuga dayayıp bir yastığa da sarıldım bu güven verdi bana.bu şekilde son 7-8.ayı gecirdim 9.ay koltuga gecince uyudum direkt.uzun yazdım ama bilirim neler yaşadığınızı ilaç kullanmanız gerekirse de kullanın doktor kontrolünde.
Derya_y Eloo3504 canım kadın doğumda tınaztepe torbalıda gökhan değer sucu takipliyim yarın da doğumumu yaptıracak. İki doktor devam ettim bir süre ama gökhan bey gördüğüm en pozitif en motive eden doktor, gece 11de arayıp hastanede buluştuğumuz bile oldu.
Derya_y Eloo3504 psikiyatride ise medifema ilhan hocaya gidiyorum. Müthiş biri o da çok ilgili ve sabırlı biri, 4 5 senedir danışanıyım
Eloo3504 Derya_y hem psikiyatri hem psikolog olarak mı. Bu arada inşallah çok kolay bi doğumun olur sonrası da çok guzel olur senin için
Derya_y Eloo3504 müzik açıyorum ekseriyetle, youtubeda anksiyete için özel müzikler var mesela, tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm. Bir de engin geçtan insan olmak kitabı var, ben çok çok faydasını gördüm