Zumruduanka160 Zeynep9120 yalnız bunlar gebelikte kullanılacak ilaçlar değil ki ? B kategorisi güvenli ilaçlar var bildiğim ama dizin dedikleriniz ağır sakinleştirici doktor mu izin verdi merak ettim ?
Zeynep9120 Zumruduanka160 yeşil recete bunlar doktor izin verip recete etmedigi surece nasıl kullanaym tabiki izniyle kullandm sureklı olmamak kaydıyla içtiğimde bilgisi oluyordu
Zumruduanka160 Redpepper önemli olan ilk trisemer değil mi Organlar olustugu işin kullanılmaz diyor doktor ama sonrası verebiliyorlar
Zumruduanka160 Oznur91_ hee öyleli… bu normal yine olan duruma karşı . Bide durduk yere ağlamalar oluyo gel de idare et
Zumruduanka160 Oznur91_ YouTube da izzet güllü diye psikolog var hiç duydunuz mu panik atak videoları filan var diğerlerinden farklı bir psikolog tavsiye ederim
Summ1 Zeynep9120 benim de anksiyetem panik atagım vardı şükür hamileligimde iyiydim ama aynı gün doğum yaptık seninle anksiyetem mi tuttu lohusa depresyonu mu bu bilmiyorum çok kötüyüm kızım ağladıkça kötü oluyorum dün hiç uyumadı ağladı ben ağladım ne zaman geçecek bu ağlamalar bakamıyorum deyip eşimi arıyorum çalışıyor gelemiyor başka yardım edecek kimsem de yok😢
Sedaa0 Zeynep9120 demi bende öyle düşünüyorum zaten özel eğitimdeki çocukların aileleri nerdeyse hiç ilaç kullanmayan anneler. Yani olacağı varsa Rabbimden gelir
Fesev Merhaba bende 11+3 haftalığım ve 10. Haftadan itibaren lustrale başladım çok aşırı kötüydüm şimdi biraz daha iyiyim. Normalde paxil içen biriydim gebelikte yasak diye bırakmıştık ama daha fazla dayanamadı bünyem maalesef.
Derya_y Anonim1758 evet ama hem psikiyatristim hem de gebelik takibimi yapan doktorum ilaç başlamama müsaade etmedi
Zumruduanka160 Sedaa0 başladınız mı ilaca filan ? Bende 9. Haftaya girdim hergün sıkılıyorum ağlayasım geliyor devamlı mutsuzum. Ama ilk trisemerin verdiği sıkıntılardan mı ayırt edemiyorum mide bulantısı keyifsizlik halsizlik bunlar da tetikliyor olabilir mi diye düşünüyorum
Sedaa0 Zumruduanka160 valla onu bende ayırt etmiş değildim ama ben daha öncesinde zaten anksiyete bozukluğu yaşayan bı insanim
Talentedmom Sedaa0 panik atak var bende ilk doğumda çok panik yaparım korkarım diyordum ama hiç öyle olmadı çok sakindim gören şaşırdı nasıl sakin kaldım diye iğne falan mı yaptılar dediler 2.doğum olacak korkuyorum bu sefer nasıl olacak bilmiyorum
Zumruduanka160 Zeynep9120 çok riskli grup o ilaç D kategorisi içilmemeli sizin çocukta bişey olmaması olmayacağı anlamına gelmez