Derya_y Eloo3504 müzik açıyorum ekseriyetle, youtubeda anksiyete için özel müzikler var mesela, tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm. Bir de engin geçtan insan olmak kitabı var, ben çok çok faydasını gördüm
Elffsrht Eloo3504 hayır kullanmadım her gün dısarı cıktım 1 saat twk başıma oturdum,müzik dinledim içimdeki her şeyi yazdım.ve gece son 3ay salonda tv karşısında uyudum.önce dua ettim sonra nefes egzersizi(4-7-8tekniği)sonra eskiden izlediğim bi dizi açtım.konuyu bildiğim için sadece ses ve görüntüye odaklandım.haa bide uyurken sırtımı koltuga dayayıp bir yastığa da sarıldım bu güven verdi bana.bu şekilde son 7-8.ayı gecirdim 9.ay koltuga gecince uyudum direkt.uzun yazdım ama bilirim neler yaşadığınızı ilaç kullanmanız gerekirse de kullanın doktor kontrolünde.
Elffsrht anneoluyorum1212 başa cıktım mı bilmiyorum.yıpratıcı bir süreçti.Aynı durumda olan arkadaşlar umarım siz cok ama cok kolay atlatırsınıx
Eloo3504 Elffsrht eşiniz bu evrede nasil destek oldu. Ben gündüzleri de tek kaldığımda içim kötü oluyor. Biraz uyuyabilsem de 5 6 da ayaktayım ne kadar uyuyabildiğim fark etmeksizin
Elffsrht Eloo3504 eşim anlayışlıydı ama ben genellikle içimde yaşadım.ben 2 gün boyunca sadece 3 saatlik uykuyla durdum.sonra uyuyamayacagımdan korkup yataga girdim her seferinde bugun kaç saat uyudum diye bakıyordum.ama yukarda dediklerimi yapınca bide doktorum uykuyu düşünmemem gerektiğini söyleyince rahatladım.ama ilaç gerekiyorsa kar zarar hesabı yapıyor psikiyatr lar
Eloo3504 Elffsrht ben 26 yaşındayım daha önce böyle bi sıkıntınız var mıydı uyku veya anksiyete ataklarınız
Elffsrht Eloo3504 evet pandemide yaşadım daha kötüydü.2 gün hiç uyumadım.3.günde cok az uyuyunca psikiyatrımla ilaca başladık.siz gençmişsiniz umarım atlatırsınız.dediklerşmi bi deneyin 3-4gün.eğer ilaç kullanmak istemiyorsanız.sakın yataga erkenden girmeyin.bide baktınız uyuyamadınız mı kalkın direnmeyin uyumak için.bunu bana 2 tane psikiyatr söyledi
Eloo3504 Elffsrht gün icinde de içimde hep sıkıntı var yalnız kalamıycak kadar sizde de oluyor muydu psikiyatri ilaç yazmadı riskli bebek için dedi kağıt verdim eşinizle gelin okuyup dedi
Elffsrht Eloo3504 sizin riskli gebelik oldugu için vermemiştir doğrusunu tabi onlar bilir.gün içşnde içinizde sıkıntı olması cok normal.anın tadını cıkarmıyoruz sürekli düsünceler var.ama dediklerimi bir deneyin madem ilaç kullanmayacaksınızz
ay_isigix Bende de okb var 14+4 haftalığım bazen o kadar bunalıyorum ki annem de ilaç kullanma deyip duruyor çünkü yaşamayan cidden anlamıyor bunu geçer diyor
anneoluyorum1212 prenses99 selectra ya da lustral verir herhalde güvenilir olanlar onlar. Bende selectra kullanıyorum.
anneoluyorum1212 prenses99 olmaz Allah’ın izniyle ama ihmal etmeyin sorun doktora söyleyin güvenilir olanlarla değiştirsin