Nurellaaaaaaa1212 Basakparlar gerçekten mi ya yalnız değilmişim kendime sabahtan beri saçmalama diyip duruyorum ama yok yani bi anda pıt pıt vuruyo gibi
Nurellaaaaaaa1212 Oznurcivan şaka mı bu folik asit bebeleri 😂 dedm yani bi 17de anca ama beklemicekler o kadar
Nurellaaaaaaa1212 Nazli_3009 benim sezeryan dikişin orda kasığın altında bi tık. Kasıkta olsa bağırsak hareketi dicem
buse2507 Nurellaaaaaaa1212 kız 12. Haftamda bana da oldu çikolata yedikten sonra bir kıpırtı bir kıpırtı hajjjwjwj ama ne hacetse muayene olurken hiç iplemedi bizi totosunu gösterdi😂😂😂😂🤭🤭
Nurellaaaaaaa1212 buse2507 ya güzellik uykusu saatinde gitmeseydin sende ? Bebelere bu kadar baskı yapmayın dünyaya bile gelmeden ya kdldldşfş
zeynephkn07 @Nurellaaaaaaa1212 bu pıt pıt atmaların erkek bebeklere özgü olduğunu duymuştum koca karılardan 😆😆😆
Nurellaaaaaaa1212 zeynephkn07 bende dün yeni bişey öğrendim cok yakınım bi koca karıdan. Erkek bebenin eli kolu ikinci aya girmeden olusur kızınki olusmaz dedi. O zamanlar ultrason mu vardı nerden biliyonuz diyemedim
buse2507 Konudan bağımsız sabahtan beri karnımın sağ tarafı ağrıyor neden acaba bilgisi olan var mı 😒😒😒
Serife5712 Nurellaaaaaaa1212 benimde ikinci gebeliğim bende 11 haftanın ortalarında hissettim doktorum bile şaşırdı ama bende emindim bebek hareketi olduğuna 🤩
Busra2013 Nurellaaaaaaa1212 bende o haftada ikinci gebeligim hissetim sonra hidaha hissetmedim yok degilmis dedim iki defa hissetmistkm simdi 18 haftaligim yine arada bisiler hissediom ama bidaha hissetmiyorum anlamadim😂
Nurellaaaaaaa1212 Nazli_3009 annemde geçen hafta artık hissetmen lazım dedi nee yuh dedim kadına. Doğruymus 5 doğum yaptı
Nazli_3009 Nurellaaaaaaa1212 öyleymiş ama benim belki bebek değildir ama senin olabilir 3.gebelikse bebeği hissediyorsundur takip et devamı gelirse bebiş bence